Book din sommerferie med valgfri ankomst

Sommeren er på vej -  Og det betyder, at det igen er blevet tid til at booke familiens sommerferie - en af årets største beslutninger! Der findes ikke to ens familier, alle har forskellige ønsker til og drømme om den ideelle ferie. Hos NOVASOL har vi feriehuse og ferielejligheder til enhver smag. Og som noget nyt kan du booke sommerferie i Italien, Spanien, Kroatien og Frankrig med valgfri ankomst! Det betyder altså, at du ikke er bundet af lørdag-lørdag eller søndag-søndag booking. Det er der mange fordele ved!

NOVASOL gør det nemt for dig at skræddersy din sommerferie efter familiens behov. Vi har den størst mulige ankomst-fleksibilitet sommeren igennem. Det betyder, at du selv bestemmer, hvilke dage du vil ankomme og forlade feriehuset. Uanset om du vil på ferie i 7, 8, 9, 11 eller 14 dage, på hele, halve eller skæve uger, så finder du det hos os

Book sommerferien i Spanien, Italien, Frankrig eller Kroatien lige her eller læs mere om alle fordelene ved at vælge valgfri ankomst i Sydeuropa herunder. 

sommerferie spanien

Fordele ved at vælge valgfri ankomst:

✔️Rejs når det passer dig

✔️Undgå motorvejskøer i Tyskland

✔️Book skæve, hele eller halve uger (8, 9, 11,14 dage el.lign.)

✔️Skræddersy din perfekte ferie i Sydeuropa

Booker I ferie med vores fleksible ankomstmuligheder, får I fuld frihed til at vælge hvornår I vil afsted og er derfor ikke bundet af lørdag-til-lørdag ankomst og afrejse. Med valgfri ankomst, kan du faktisk booke hele, halve samt skæve uger. Tag f.eks. afsted tirsdag-tirsdag eller fra mandag-fredag, hvis det passer jer. Den altoverskyggende fordel ved valgfri ankomst er, at du kan glemme alle bekymringer om kø på den tyske motorvej. Du kan nemlig booke ankomst på en tirsdag og stikke mod syd om mandagen, hvor trafikken er lettere. Med den valgfrie ankomst, får du rig mulighed for, at bestille din flybillet på de billigste dage og dermed spare mange penge på sommerferien. Kort sagt, gør NOVASOL det nemt at skræddersy netop den sommerferie i Sydeuropa, som din familie drømmer om. Book den allerede i dag!

Book drømmeferien med valgfri ankomst i Sydeuropa 👇

Vi oplever allerede, at dette tilbud med fleksibel ankomst er yderst polulær hos vores feriegæster, så du skal være hurtig! Klik herunder for at booke din sommerferie i Syderuopa allerede i dag - så er ferien sikret!  
sommerferie italien

 

Valgfri ankomst i Italien

 

Sommerferie i Italien

 

sommerferie spanien

 

Valgfri ankomst Spanien

 

Sommerferie i Spanien

 

 

Sommerferie kroatien

 

Valgfri ankomst Kroatien

 

Sommerferie i Kroatien

 

 

sommerferie frankrig

 

Valgfri ankomst Frankrig

 

Sommerferie i Frankrig