Arriving on a Saturday will increase the number of available properties

Lej sommerhus i Sverige hos NOVASOL og opleve den fantastiske natur

Start ferien hos NOVASOL - lej sommerhus i Sverige

sommerhuse i Sverige

Lej et sommerhus i Sverige ogbesøg landet med Pippi, frække Emil, betagende natur og de karakteristiske røde træhuse. Der er mange gode seværdigheder, attraktioner og forlystelsesparker, hvor hele familien vil få nogle dejlige ferieoplevelser. Udvalget af sommerhuse i Sverige er også stort og I kan vælg blandt traditionelle svenske hytter, moderne feriehuse og ferielejligheder. I finder hurtigt et skønt og hyggeligt sommerhus i Sverige hos NOVASOL.

 

lej sommerhus Sverige

Tag på ferie hinsidans

NOVASOL har et stort udvalg af ferieboliger i Sverige. På få minutter finder I nemt og hurtigt et sommerhus i Sverige der passer til jer.

Har I ikke allerede et favoritsted i Sverige, kan I benytte vores hjemmeside til at finde inspiration til jeres næste ferie i Sverige. Her kan I læse om attraktioner tilknyttet til de forskellige landsdele. Derudover kan I finde svar på mange praktiske spørgsmål

Sjove oplevelser

Når I lejer sommerhus i Sverige hos NOVASOL får I på en række af det bedste attraktioner i ferielandet. Her er alt fra Elgsafari til et besøg i Astrids Lindgrens eventyrlige verden.

Om NOVASOL

Det begyndte i et kælderlokale på Nørrebro for næsten 40 år siden, hvor der blev arrangeret hytteferie i Norge. I dag er NOVASOL Europas største virksomhed indenfor sommerhusudlejning, og har flere hundrede dygtige og engagerede medarbejdere.

Sommerhus Sverige

Hos NOVASOL sætter vi kunden i centrum, og arbejder efter tre begreber, som altid har kendetegnet vores virksomhed: kvalitet - service - troværdighed. Vi tilstræber os at adskille os fra andre ved at yde en topkvalitet, en bedre og mere personlig service samt en troværdighed som betyder, at I kan regne med, hvad vi lover dig.

Sommerhus Sverige