Arriving on a Saturday will increase the number of available properties

Hold ferie i Sverige - lej et lækkert sommerhus i Sverige gennem NOVASOL

Drømmen om ferie i Sverige starter hos NOVASOL sommerhusudlejning

Er du klar til at holde ferie? Hos NOVASOL finder du et stort udvalg af sommerhuse i Sverige, og du kan helt sikkert finde et der passer til dine behov.

Ferie i Sverige byder på naturskønne omgivelser, og lejer du et sommerhus gennem NOVASOL, behøver du ikke at gå på kompromis med komforten.

Læs mere om ferie i Sverige

Nemt og bekvemt

Vil du holde ferie i Sverige, er det nemt og hurtigt at finde et sommerhus hos NOVASOL. Bare et par klik, og du får et udvalg af sommerhuse der er ledige i den periode du ønsker at holde ferie.

På vores side , kan du finde alle de praktiske oplysninger du har brug for at vide før din ferie i Sverige. Oplysningerne kan også hjælpe dig med at finde et sommerhus i et område der passer til dig og din familie.

Lidt ekstra luksus til ferien

Når du lejer sommerhuse gennem NOVASOL kan du tilføje lidt ekstra luksus til din ferie i Sverige. Flere af vores sommerhuse er udstyret med bl.a. swimmingpool, spabad og parabol-tv. Du kan søge udfra flere kriterier, når du kigger efter ferieboliger i Sverige og andre lande.

Vores sommerhuse er tildelt stjerner fra et til fem - hvor fem stjerner er vores allerbedste feriehuse. De er smagfuldt indrettede med avanceret udstyr og flotte, moderne møbler. Så du kan nemt og hurtigt se om huset opfylder dine krav og behov.

Om NOVASOL

Det begyndte i et kælderlokale på Nørrebro for næsten 40 år siden, hvor der blev arrangeret hytteferie i Norge. I dag er NOVASOL Nordeuropas største virksomhed indenfor sommerhusudlejning, og har flere hundrede dygtige og engagerede medarbejdere.

Hos NOVASOL sætter vi kunden i centrum, og arbejder efter tre begreber, som altid har kendetegnet vores virksomhed: kvalitet - service - troværdighed. Vi tilstræber os at adskille os fra andre ved at yde en topkvalitet, en bedre og mere personlig service samt en troværdighed som betyder, at du kan regne med, hvad vi lover dig.

Hold ferie i Sverige