Arriving on a Saturday will increase the number of available properties

Sommerhusudlejning - Billige sommerhuse - Book dit sommerhus nu

NOVASOL - Europas største virksomhed indenfor sommerhusudlejning

Hos NOVASOL kan I altid finde en feriebolig der passer til jeres ønsker og behov. Vi har 40 års erfaring med udlejning af ferieboliger og kan nu tilbyde mere end 44.000+ sommerhuse, villaer og ferielejligheder i hele Europa.

Ferieboliger i Europa

Nyd ferien i et dejligt sommerhus, hvor I har muligheden for at holde lige præcis den ferie I drømmer om. I kan slappe af i ugenerte omgivelser, hvos I ikke skal tage hensyn til andre. Nyd at der ikke er et fastlagt program, men plads til spontane indfald. Spis aftensmad når sulten vender tilbage, efter ishusets største og bedste vaffelis er nydt midt på eftermiddagen. Med udgangspunkt fra jeres sommerhus, kan I lære området og de lokale at kende. Besøg markeder, diverse attraktioner, dejlige strande og nyd god mad, på en lokal restaurant. I bestemmer helt selv hvordan jeres feriedage skal bruges.

Både hjemme og ude

Hos NOVASOL står vi for sommerhusudlejning i både Danmark og resten af Europa. Det er nemt og hurtigt at finde ferieboligen der passer til jer, og har I spørgsmål, så kontakt gerne vores medarbejdere i salgsafdelingen, der altid er klar til at hjælpe jer på rette vej, mod den perfekte feriebolig til jeres ferie.

Feriehuse Europa

Noget for enhver smag

Benytter I os til sommerhusudlejning, får I flere forskellige typer ferieboliger at vælge imellem. Vil I feks. kunne nyde en fantastisk solnedgang, kan I søge efter ferieboliger med panoramaudsigt. Disse huse har alle udsigt til vandet - enten hav, fjord, sø eller flod. For dem med hund er det lige sagen at leje en feriebolig hos NOVASOL, for i over halvdelen af vores ferieboliger, er jeres hund meget velkommen som feriegæst - uden ekstra omkostninger. Vi synes nemlig at hunden også skal med på ferie, så hele familien er samlet.

Ren luksus

Med et luksus sommerhus følger ofte swimmingpool, sauna og spabad med. Flere af vores huse har parabol-tv, og er tilkoblet internettet, så I behøver ikke at være afskåret fra verden selvom I holder ferie. Luksus kan også betyde at bo nær havet og de mange dejlige strande i Europa. Særligt i Danmark finder I mange sommerhuse tæt på havet. Men uanset hvor I gerne vil holde ferie, kan I nemt finde de ferieboliger som ligger tættest på havet. I skal blot angive hvor tæt på havet I gerne vil bo i jeres søgning og I får de feriehuse frem som matcher jeres ønske.

Sommerhuse og ferieboliger

Om NOVASOL

Det begyndte i et kælderlokale på Nørrebro for næsten 40 år siden, hvor der blev arrangeret hytteferie i Norge. I dag er NOVASOL Europas største virksomhed indenfor sommerhusudlejning, og har flere hundrede dygtige og engagerede medarbejdere. I alle de lande hvor NOVASOL udlejer ferieboliger, har vi medarbejdere til dels at servicere vores feriegæster og til at finde de helt rigtige huse og lejligheder til udlejning. Derfor kender vi også alle de feriehuse - og lejligehder som vi tilbyder jer.

Hos NOVASOL sætter vi kunden i centrum, og arbejder efter tre begreber, som skal kendetegne vores virksomhed: kvalitet - service - troværdighed. Vi tilstræber os at adskille os fra andre ved at yde en topkvalitet samt en bedre og mere personlig service, både før - under og efter jeres ophold.