Arriving on a Saturday will increase the number of available properties

NOVASOL er Nordeuropas største inden for sommerhus udlejning. Du finder os i 27 lande

NOVASOL har 40 års erfaring i sommerhus udlejning - med os får du den bedste ferie

Er du interesseret i sommerhus udlejning? NOVASOL er svaret. Vi har et stort udvalg og et højt serviceniveau

Sommerhusudlejninge

Siden 1968 har NOVASOL beskæftiget sig med sommerhus udlejning, og vi tør derfor godt kalde os eksperter på området.

I de 40 år der er gået, har vi udbygget og videreudviklet vores forretning, så vi i dag kan tilbyde ferieboliger i intet mindre end 27 lande i Europa.

Sommerhus udlejning med NOVASOL

Noget for enhver smag

Med det store udvalg af lande, hvor NOVASOL har sommerhus udlejning på progammet, er det let at konstatere, at vi har noget for enhver smag. Hvad enten du rejser alene, sammen med kæresten eller ægtefællen eller du vælger at holde storferie med familie, venner og naboer, så har vi ferieboligen, der passer til.

Via hjemmesiden kan du klikke dig frem til, hvor dit feriehus skal ligge, hvor stort det skal være, og hvilke moderne faciliteter, det skal være udstyret med. Alle vores huse er vidt forskellige, indrettet helt efter ejerens personlige smag.

Solferie, storbyferie eller aktiv ferie?

Sommerhus udlejning er ikke blot lig med ferie på dansk. Med NOVASOL kan du holde ferie i stort set hvilket som helst land i Europa, du ønsker at besøge. Hvis du mest er til kulturelle oplevelser og storbyliv, var det måske noget med en feriebolig i nærheden af Paris eller Barcelona.

Er du til vandsport og solbadning er mulighederne utallige; Korsika, Kroatien, Lanzarote og Tyrkiet er blot få eksempler på skønne destinationer. Skal den stå på vandreture og uforglemmelige naturoplevelser er der nærmest også frit valg; de norske fjelde, Pyrenæerne, de kanariske vulkanøer, Finlands og [Link12] tusind søer. Med NOVASOL sommerhus udlejning er det hele inden for rækkevidde.

Om NOVASOL

Det hele startede i et kælderlokale på Nørrebro i København tilbage i 1968. Så samtidig med, at vi stadig føler os unge og friske, har vi altså efterhånden mere end 40 år på bagen. Det giver os masser af erfaring, og den er vi ikke bange for at dele ud af.

Hos NOVASOL er vi meget stolte over, at vi i dag kan kalde os Nordeuropas største virksomhed inden for udlejning af feriehuse. Gennem alle årene har vi stræbt efter at holde et højt service- og kvalitetsniveau, og det er ikke usædvanligt, at vores gæster kommer igen år efter år. Hos os ved de nemlig, hvad de får.

Bestil sommerhus