Arriving on a Saturday will increase the number of available properties

Lej sommerhus med pool hos NOVASOL

lej sommerhus med pool

Sommerhus med swimmingpool til badeferien

Et sommerhus med pool giver jer friheden til at bade når som helst - NOVASOL har et stort udvalg af ferieboliger over hele landet, hvor I kan plaske i poolen hele ferien. Når I lejer et sommerhus med pool, er I heller ikke afhængig af vejrguderne. Så skulle der kommer til sommerregn, holder I bare et indendørs poolparty. Om efteråret og vinteren er der også ren luksus at leje et sommerhus med pool. Så bliver selv den koldeste efterårsdag til en sand sommerdag.

sommerhus med indendørs swimmingpool

Pool sommerhus skrædderyet til jer

Hos NOVASOL kan I indtastet flere kriterier, og på den måde finde et sommerhus der lige passer til jer. Ønsker I at leje et sommerhus med pool, kan I selv vælge om det skal være en indendørs- eller udendørs swimmingpool. I Danmark finder I mange dejlige sommerhuse med indendørs pool og også et par stykker med en udendørs pool. Men er det daseferie ved poolkanten, under den varme sol som I er på udkig efter, så skal I kigge på vores store udvalg af ferieboliger, særligt i Sydeuropa.

pool sommerhus

Hvor skal vi hen?

Har I ikke allerede et favoritsted i Danmark, kan I benytte vores hjemmeside til inspiration. Her kan I læse om alle de steder I kan leje et sommerhus med pool. Flere af vores sommerhuse i Europa har også pool, så vil I hellere rejse ud, behøver I ikke være foruden egen pool ferien. NOVASOL udlejer også mange ferielejligheder, særligt i Sydeuropa. Disse har ofte også adgang til en fælles pool, som I kan benytte hele ferien. Her kan både børn og voksne hygge sig og måske finder jeres børn nogle legekammerater, som de kan lege med i løbet af ferien.

Om NOVASOL

Det begyndte i et kælderlokale på Nørrebro for næsten 40 år siden, hvor der blev arrangeret hytteferie i Norge. I dag er NOVASOL Nordeuropas største virksomhed indenfor sommerhusudlejning, og har flere hundrede dygtige og engagerede medarbejdere.