Arriving on a Saturday will increase the number of available properties

NOVASOL har vi poolhuse over hele landet

Vælger I at leje et af NOVASOLs mange poolhuse, får I jeres helt egen swimmingpool hele ferien. I kan vælge blandt både indendørs og udendørs pool, dog er der flest sommerhuse i Danmark som har en indendørs pool.

Poolhuse

Et sommerhus med pool åbner op for sjove badedage hele året rundt. I de kolde måneder forvandles de grå dage til sjove badedage for hele familien. Især i vinterferien og efterårsferien vælger mange at leje et sommerhus med pool. Her kan der tankes ny energi og skabes hyggelige minder. Start dagen med en frisk gåtur langs vandet eller i skoven. Når I er hjemme igen, står poolen klar og I kan få varmen igen. I sommersæsonen gør det ikke noget, hvis der skulle komme en enkelt regnbyge. Så er det bare på med badetøjet og poolfesten er i gang.

Når ferien holdes i et poolhus, følger der ofte lidt ekstra luksus med. Mange poolhus har også sauna og spabad. Mens ungerne hygger sig i poolen, kan de voksne slappe af i spabadet og samtidig holde godt øje med ungernes leg. En tur i spabadet og saunaen er ren wellness for både krop og sjæl, som trænger til afkobling fra hvcerdagens gøremål.

Derudover har flere af vores huse parabol-tv, og er tilkoblet internettet, så I behøver ikke at være afskåret fra verden, selvom I holder ferie.

Når I søger efter et sommerhus med pool, er det hurtigt og enkelt at finde disse frem i NOVASOLs store udvalg af sommerhuse. I skal blot markerer at I ønsker en pool, og alle ledige sommerhuse med pool kommer frem. Har I andre ønsker og behov til jeres sommerhus, så er der mange andre søgekriterier I kan vælge og det bliver nemt at finde lige præcis det sommerhus som matcher jeres drømmeferie.

Det begyndte i et kælderlokale på Nørrebro for næsten 40 år siden, hvor der blev arrangeret hytteferie i Norge. I dag er NOVASOL Europas største virksomhed indenfor sommerhusudlejning, og har flere hundrede dygtige og engagerede medarbejdere.

NOVASOL udlejer ikke blot sommerhuse i Danmark, men kan tilbyde alle former for ferieboliger på tværs af hele Europa.