Arriving on a Saturday will increase the number of available properties

Hos NOVASOL har vi poolhuse over hele landet - tag en dukkert når du har lyst

Hos NOVASOL har vi poolhuse over hele landet, så du kan tage en dukkert når du har lyst

Med NOVASOLs poolhuse får du din egen swimmingpool hele ferien.

Poolhuse

Når du lejer poolhuse hos NOVASOL kan du når som helst tage en forfriskende dukkert.

Ferie med egen pool

NOVASOLs poolhuse har enten udendørs- eller indendørs swimmingpool. Når du søger efter et sommerhus, er det hurtigt og enkelt at markere dine kriterier, og på få minutter får du et udvalg af poolhuse som opfylder dine behov.

Lidt mere luksus

Med poolhuse følger der ofte også andre luksuriøse gode med som fx sauna og spabad. Derudover har flere af vores huse parabol-tv, og er tilkoblet internettet, så du behøver ikke at være afskåret fra verden selvom du holder ferie.

Om NOVASOL

Det begyndte i et kælderlokale på Nørrebro for næsten 40 år siden, hvor der blev arrangeret hytteferie i Norge. I dag er NOVASOL Nordeuropas største virksomhed indenfor sommerhusudlejning, og har flere hundrede dygtige og engagerede medarbejdere.

Hos NOVASOL sætter vi kunden i centrum, og arbejder efter tre begreber, som altid har kendetegnet vores virksomhed: kvalitet - service - troværdighed. Vi tilstræber os at adskille os fra andre ved at yde en topkvalitet, en bedre og mere personlig service samt en troværdighed som betyder, at du kan regne med, hvad vi lover dig.

Lej Poolhus