Arriving on a Saturday will increase the number of available properties

Nyd ferien i et luksus sommerhus

Hos NOVASOL kan I nemt og hurtigt finde et luksus sommerhus

Vil I gerne have lidt ekstra luksus når I holder ferie, så kan I nemt finde et sommerhus, hvor der er skruet lidt op for wellness faktoren. Både I Danmark og resten af Europa, har NOVASOL sommerhuse som tilbyder jer nogle skønne faciliteter, som giver velvære for krop og sjæl. Lej et luksus sommerhus hos NOVASOL, og smag "det søde liv"

Luksus sommerhuse

Sommerhuse med pool

Det har i mange år været populært at leje et sommerhus i Danmark, med egen indendørs pool. I et poolhus kan I altid tage en forfriskende dukkert, også i de kolde måneder. Særligt hos familiens mindste medlemmer er en indendørs pool altid et hit. De elsker at kunne plaske rundt, lige når de har lyst. Med en indendørs pool kan I også nemt træne svømmefærdighederne med jeres børn, uden at blive forstyrret.

Når ferien går mod de mere varme himmelstrøg, så er der ren luksus at leje et sommerhus med en udendørs pool. Når solen står højt på himlen, så er det så dejligt at kunne springe i poolen og køle lidt af. Måske starter i dagen med et par friske svømmetag, før I nyder morgenmaden på terrassen. Rigtig mange af feriehusene i Sydeuropa har enten egen pool eller adgang til en fælles pool.

Spabad og sauna

En sauna og et spabad er også faciliteter som giver jeres ferie lidt ekstra luksus. Brug spabadet og saunaen til ren afslapning efter en feriedag fuld af gode oplevelser. Her kan I få ladet op og masseret benene igennem, hvis I har været på den helt store sightseeing. Lejer I sommerhus i efteråret eller om vinteren, er det helt fantastisk at kunne komme hjem til somemrhuset, efter en god gåtur, og få varmen igen.

Find jeres luksus sommerhus

Panoramahuse

En luksus kan også være det at nyde en smuk udsigt over vand, bjerge eller skov. Kan I godt lide at sidde og koble af på terrassen med en smuk udsigt, så er det en feriebolig med panoramaudsigt I skal søge efter. At nyde en smuk solnedgang er en perfekt måde at afrunde en dejlig feriedag på.

For de huse som har udsigt til vandet, drejer det sig enten om udsigt til hav, fjord, sø eller flod.

Online i ferien

Flere af vores huse har parabol-tv, og er tilkoblet internettet. Det giver jer muligehd for, at følge med i jeres yndlings TV programmer, også i ferien og for at finde alle mulige gode ferietips på internette. I kan også nemt sende en feriehilsen via mail til jeres familie derhjemme eller lige tjekke jeres mail for vigtig post.

Nemt og hurtigt

Det tager ikke mange minutter at finde et luksus sommerhus hos NOVASOL. Indtast jeres kriterier, og I vil hurtigt et udvalg af ferieboliger der lever op til jeres behov.

Om NOVASOL

Det begyndte i et kælderlokale på Nørrebro for næsten 40 år siden, hvor der blev arrangeret hytteferie i Norge. I dag er NOVASOL europas største virksomhed indenfor sommerhusudlejning, og har flere hundrede dygtige og engagerede medarbejdere.