Arriving on a Saturday will increase the number of available properties

Lej et sommerhus til to

Lej et sommerhus til en ferie for to eller til hele familien

Du kan altid leje et sommerhus hos NOVASOL - hvad enten det er til hele familien, eller blot til dig og din udkårne. Hos NOVASOL kan du leje sommerhus i en weekend eller i flere uger - det er helt op til dig.

lej et sommerhus

Romantisk ferie for to

At leje sommerhus behøver ikke at være for hele familien. Er I et nyforelsket par eller har I blot lyst til at genopfriske kærligheden, tilbyder NOVASOL for to personer. Nyd at være i helt private rammer, hvor I kan hygge jer med god mad, en god film, lange gåture og masser af gode snakke. Uanset om I lejer et sommerhus for en miniferie eller tager væk i en uge, så er der alle muligheder for at være sammen.

Vælger du at leje sommerhus med "par-ferie"-mærket, kan du se frem til en fire stjernet feriebolig der er udstyret med bl.a. opvaskemaskine og mikrobølgeovn, gode dobbeltsenge og mange andre herlige bekvemligheder.

Hvor skal vi hen?

Har du ikke allerede et favoritsted i Danmark, kan du benytte vores . Her kan du læse om alle de steder du kan leje et sommerhus.

Om NOVASOL

Det begyndte i et kælderlokale på Nørrebro for næsten 40 år siden, hvor der blev arrangeret hytteferie i Norge. I dag er NOVASOL Nordeuropas største virksomhed indenfor sommerhusudlejning, og har flere hundrede dygtige og engagerede medarbejdere.

Hos NOVASOL sætter vi kunden i centrum, og arbejder efter tre begreber, som altid har kendetegnet vores virksomhed: kvalitet - service - troværdighed. Vi tilstræber os at adskille os fra andre ved at yde en topkvalitet, en bedre og mere personlig service samt en troværdighed som betyder, at du kan regne med, hvad vi lover dig.

Lej sommerhus i Danmark