Sommerhusudlejning ved Marielyst
Arriving on a Saturday will increase the number of available properties

Sommerhusudlejning ved Marielyst

NOVASOL sommerhusudlejning ved Marielyst

Går du med tanker om sommerhusudlejning ved Marielyst på Falster, så lad NOVASOL hjælpe dig. Vi har en stor buket af huse i alle størrelser.

Ferie på Møn og Lolland-FalsterSommerhusudlejning ved Marielyst er en sand fornøjelse, hvis du lader NOVASOL hjælpe dig med udlejningen. Vi har masser af dejlige sommerhuse på Falster, og kan leje dig lige netop det hus, der opfylder dine krav til din ferie.

Det er lettere sagt end gjort at gøre sommerhusudlejning til en succesfyldt oplevelse. Men NOVASOL har mange års erfaring, og ved hvilke krav kunderne stiller til sommerhusudlejning.

Ferie på Lolland-Falster

Sydhavsøerne byder på en perlerække af oplevelser - hvad enten du er til daseferie ved de herlige strande ved Marielyst, eller har lyst til at komme ud i landskabet og få nogle oplevelser.

Når du har bestemt dig til sommerhusudlejning i Marielyst, kan du glæde dig til de herlige sandstrande ud til Østersøen. Her finder du nogle af de bedste badestrande øst for Storebælt.

Vil du ud at shoppe, så tag en tur til Nykøbing Falster, der byder på et stort og varrieret butiksliv. men glem ikke at besøge nogle af de spændende købstæderpå Lolland-Falster som fx Stubbekøbing, Nysted, Nakskov, Maribo og Sakskøbing.

Er du til seværdigheder og museer, så har Lolland også et stor buket tilbud. Hvad med fx Knuthenborg Safaripark, Veteranjernbanen Maribo-Bandholm eller en af de mange andre museer og forlystelser på Lolland og Falster. Også Møn med Møns Klint ligger kun en god times kørsel fra Marielyst.

Om NOVASOL

Det begyndte i et kælderlokale på Nørrebro for næsten 40 år siden, hvor der blev arrangeret hytteferie i Norge. I dag er NOVASOL Nordeuropas største virksomhed indenfor sommerhusudlejning, og har flere hundrede dygtige og engagerede medarbejdere.

Hos NOVASOL sætter vi kunden i centrum, og arbejder efter tre begreber, som altid har kendetegnet vores virksomhed: kvalitet - service - troværdighed. Vi tilstræber os at adskille os fra andre ved at yde en topkvalitet, en bedre og mere personlig service samt en troværdighed som betyder, at du kan regne med, hvad vi lover dig.

Lej sommerhus i Marielyst