Lej Ferieboliger med NOVASOL
Arriving on a Saturday will increase the number of available properties

Lej ferieboliger på Fanø

Book ferieboliger på Fanø

NOVASOL har masser af ferieboliger på Fanø. Det er kun et spørgsmål om at vælge. Lige rundt om hjørnet ligger en af Vesterhavets bedste badestrande

Fanø er en perle af en ferieø lige ud for Esbjerg, hvor der findes masser af ferieboliger. Med en af Vesterhavets bedste og bredeste badestrande, er der lagt op til et brag af en ferieoplevelse, hvis du vælger at tilbringe ferien i en af NOVASOLs ferieboliger på Fanø.

Vores ferieboliger på Fanø rummer alt fra det økonomisk overkommelige til det dyre luksushuse med alle tænkelige faciliteter. Vores mange ferieboliger ligger alle tæt på Vesterhavet, så der aldrig er langt ned til den fantastiske strand.

Turist på Fanø

Fanø ligger lige ud for Esbjerg og er den nordligste ø i den danske del af Vadehavet. Et ophold på Fanø handler i høj grad om at nyde naturen, gå ture langs stranden og komme væk fra hverdagens stress og jag.

Stranden ud til Vesterhavet er en af de bredeste i Europa, og med en længde på 15 kilometer er der plads nok til alle. Du må endda tage bilen med ned på stranden. Kan man forlange mere?

Når du trænger til en pause fra det glade strandliv, kan du kigge nærmere på de to hyggelige byer Sønderho på sydøen og Nordby på - ja gæt engang: På Nordøen. Begge byer har masser af atmosfære og hyggelige gader.

Vil du have lidt storby, ligger Esbjerg kun en halv times sejlads fra Nordby.

Om NOVASOL

Det begyndte i et kælderlokale på Nørrebro for næsten 40 år siden, hvor der blev arrangeret hytteferie i Norge. I dag er NOVASOL Nordeuropas største virksomhed indenfor sommerhusudlejning, og har flere hundrede dygtige og engagerede medarbejdere.

Hos NOVASOL sætter vi kunden i centrum, og arbejder efter tre begreber, som altid har kendetegnet vores virksomhed: kvalitet - service - troværdighed. Vi tilstræber os at adskille os fra andre ved at yde en topkvalitet, en bedre og mere personlig service samt en troværdighed som betyder, at du kan regne med, hvad vi lover dig.

Bestil feriebolig