Arriving on a Saturday will increase the number of available properties

Sommerhusudlejning i Danmark, lej sommerhuse og feriehuse i Europa

Sommerhusudlejning i Danmark

Når du lejer et sommerhus i Danmark hos Novasol lejer du samtidig sommerhuset Nordeuropas største virksomhed indenfor sommerhusudlejning. Der er bl.a. derfor du har så bredt et udvalg af sommerhuse i hele Danmark at vælge imellem når ferien i sommerhus skal planlægges. Lej sommerhus i Danmark og vær tæt på de skønne danske kyster, midt i de smukke danske skove eller hvad med ferie i sommerhus på en af vores mange danske øer? Sommerhusudlejning i Danmark er for os et spørgsmål om at kunne tilbyde dig et bredt udvalg af forskellige typer sommerhuse. Vi har store luksus sommerhuse med plads til flere generationer, med swimmingpool, aktivitetsrum og meget mere. Du kan også leje det mere traditionelle sommerhus ligesom du også kan leje det lille stråtækte bondehus midt i byen.

For os er sommerhusudlejning et spørgsmål om at give din ferie noget ekstra. Når du holder ferie i sommerhus har du mulighed for at bestemme ferie-tempoet helt selv. I et sommerhus er der ikke fastlagte spisetider eller planlagte menuer. I har mulighed for at dase i haven hele dagen, tage madkurven med på stranden eller cykle en tur i det lokale område. I mange af vores sommerhuse i Danmark er der tilknyttet forskellige fordele. Børn og ferie i sommerhus er en god kombination. Der er frihed og plads og som forældre skal man ikke tænke så meget over støjniveauet. Vi tænker i børnehøjde når vi tilbyder særligt børnevenlige sommerhuse, ligesom du kan leje et sommerhus med gratis adgang til det nærmeste badeland, så I uafhængig af vejret kan boltre jer i vandet. Vi har speciel sommerhusudlejning til jer, som intereserrer jer for at fiske og hvor vores sommerhus er indrettet med henblik på de specielle behov man har, når dagens fangst skal tilberedes og eller fryses. Bare for at nævne et par af vores ekstra fordele.

Udlejning af hytter i Sverige eller hytter i Norge

I vores skønne naboland Sverige kan du leje hytter i den traditionelle røde farve som henleder tanker til Astrid Lindgrens Emil fra Lønneberg eller mere moderne feriehuse, hvor I kan nyde en velfortjent ferie. I Norge kan du leje hytter og ferieboliger ligeledes i traditionel og mere moderne norsk stil. Lej hytter i Sverige eller lej hytter i Norge, som ligger helt fantastisk skønt med udsigt til bjerge, fjelde og tæt på de mange smukke søer. En feriebolig i disse omgivelser giver en fantastisk mulighed for fordybelse og oplevelser i naturen. Året rundt giver en ferie i en hytte i Sverige og ferie i en hytte i Norge forskellige muligheder - alt fra skiløb for hele familien til vandreture i fjellene og fiskeri i søer og elve. Ligger din feriebolig tæt på sø er en frisk dukkert eller ro-tur helt oplagt. Du kan også leje et feriehus i en af de små bygder eller byer og komme helt tæt på den svenske og norske befolkning.

Ferie i en feriebolig giver dig en unik mulighed for at holde ferie præcis som du ønsker, ferie i svenske eller norske hytter er med andre ord lig med 100 % frihed.

Lej sommerhuse og feriehuse i Europa

Novasol er førende udlejer af ferieboliger og ferielejligheder i største delen af Europa. Hvad siger I f.eks. til at kombinere storbyferie med 100 % frihed og autentiske oplevelser?I kan leje ferielejlighed i Paris, ferielejlighed i Rom, ferielejlighed i Berlin, ferielejlighed i Wien, ferielejlighed i Prag eller leje ferielejlighed i Barcelona, hvor I efter en skøn dag i byen kan vende tilbage til jeres private oase i egen ferielejlighed. Vores ferielejligheder finder I ofte i bygninger, hvor den lokale befolkning selv bor. Derfor får I en helt unik mulighed for virkelig at føle jer som en del af byen og dens indbyggere.

Ferielejligheder og ferieboliger i Italien, Spanien, Frankrig og Kroatien

Ferielejligheder eller ferieboliger i lande som Italien, Spanien, Kroatien eller Frankrig stemmer helt overens med lysten til selv at bestemme tempo og ferieform. Har I lyst til at leje feriehus i nærheden af byen, med det store udbud af restauranter, shoppemuligheder og kulturliv eller vil I bo i eget feriehus i små autentiske byer, hvor I kan handle de lokale råvare på det lokale marked og nyde en veltilberedt middag på terassen imens børnene hygger sig i haven? Det er helt op til jer.

Som det er tilfældet med sommerhusudlejning i Danmark er det vigtigt for os, at I får en helt særlig oplevelse, når I lejer ferieboliger og ferielejligheder hos os. I sommerperioden er havemøbler næste de vigtigste møbler i et feriehus i Sydeuropa. Du kan finde ferieboliger, hvor vi kan garantere særligt lækre havemøbler, så solen og swimmingpoolen kan nydes i fulde drag.

Lej ferieboliger i Italien

Lej ferielejligheder i Italien placeret i byer med særlige kulturelle tilbud som eksempelvis Venedig, Rom og Firenze. I kan også leje feriehus langs den historiske pilgrimsrute Via Francigena. Lej ferieboliger i Italien i en af de mange populære feriedestinationer som Toskana, Gardasøen, Venedig og Sicilien. Vi har et bredt udvalg af ferieboliger i Italien og ferielejligheder i Italien.

Ferieboliger i Spanien

Vi har ferielejligheder og ferieboliger i Spanien - på fastlandet på de populære øer Mallorca, Ibiza eller de Gran Canariske øer, hvor I kan leje de mest vidunderlige ferieboliger og ferielejligheder. Vælger I at leje et feriehus eller ferielejlighed her vil I se en helt ny side af disse gamle feriedestinationer, hvor du kommer tæt på den lokale befolkning og kan besøge restauranter og opleve en natur så skøn, at det er svært at forestille sig. Samtidig er der stadigvæk rig mulighed for at shoppe, gå på natklub og nyde de vidunderlige strande - ferie i et feriehus i Spanien er helt unik.

Lej feriehus i Frankrig

Lej feriehus i Frankrig og oplev den dejlige franske natur, køkken og charme. Vi har ferieboliger i hele Frankrig, så der er mange muligheder for at nyde en velfortjent ferie i et feriehus eller i en ferielejlighed, hvor I selv bestemmer ferien 100%

Lej feriehus i Kroatien

Lej feriehus i Kroatien eller ferielejlighed i Kroatien og få en fantastisk oplevelse. Alle gør virkelig et forsøg på at gøre din ferie helt speciel. Det kroatiske køkken er virkelig lækkert at stifte bekendtskab med, og som i mange andre sydeuropæiske lande er børnene altid i centrum. Lejer du et feriehus eller ferielejlighed i Kroatien kan du virkelig nyde ferien i fulde drag.

Feriehus og ferielejlighed i det øvrige Europa

Hos Novasol udlejer vi ferieboliger og ferielejlighed i de helt nye feriedestinationer som Polen, Ungarn og Slovenien. Generelt giver ferie i et feriehus en meget autentisk oplevelse, da vores ferieboliger og ferielejligheder oftest er placeret i lokal miljøet, hvor I bliver en del af det daglige liv.

Endelig kan du leje feriehus i ferieparker i Holland ligesom du med fordel kan leje feriehus i det tyske badeland Tropical Island.