Arriving on a Saturday will increase the number of available properties

Job hos NOVASOL

Vil du være en del af en international virksomhed i vækst? Vi søger løbende nye kolleger - se nedenfor hvilke stillinger der er ledige lige nu.

Servicemedarbejdere

Vi søger servicemedarbejdere til at hjælpe med servicering af feriehuse. Dine arbejdsopgaver bliver at klargøre og rengøre feriehusene, og vi sørger naturligvis for grundig oplæring. Læs mere om stillingen og ansøg her.

Fandt du ikke et ledigt job, der matcher dine jobønsker, er du meget velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til job@novasol.com. Så kontakter vi dig, hvis vi får en ledig stilling, der matcher dine kompetencer og kvalifikationer. Ansøgninger bliver naturligvis behandlet fortroligt og opbevares i 6 måneder fra modtagelsen.

NOVASOL A/S og dansommer a/s udgør NOVASOL Gruppen med hovedkvarter i Virum, Danmark. NOVASOL Gruppen har datterselskaber i 9 europæiske lande, inklusiv 40 servicekontorer i Danmark og resten af verden, og beskæftiger mere end 1.500 permanente og midlertidige medarbejdere. Med mere end 40.000 feriehuse i 29 europæiske lande er NOVASOL Gruppen den største europæiske udbyder af feriehusudlejning. I 2012 sendte NOVASOL Gruppen 1,5 millioner personer på ferie. NOVASOL og dansommer er en del af Wyndham Worldwide.