Arriving on a Saturday will increase the number of available properties

Job hos NOVASOL

Vil du være en del af en international virksomhed i vækst? Vi søger løbende nye kolleger - se nedenfor hvilke stillinger der er ledige lige nu.

For at kunne opfylde vores høje ambitioner om stabil og effektiv drift, søger vi en person, der virkelig brænder for drift af Linux miljøer.

Læs mere om jobbet som Linux administrator her

Til NOVASOL’s servicekontor i Henne Strand søger vi efter en dynamisk og stærk salgsprofil med fokus på at fastholde og udvide vores portefølje af udlejningshuse.

Læs mere om jobbet som ejerrådgiver her

Fandt du ikke et ledigt job, der matcher dine jobønsker, er du meget velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til job@novasol.com. Så kontakter vi dig, hvis vi får en ledig stilling, der matcher dine kompetencer og kvalifikationer. Ansøgninger bliver naturligvis behandlet fortroligt og opbevares i 6 måneder fra modtagelsen.

NOVASOL A/S og dansommer a/s udgør NOVASOL Gruppen med hovedkvarter i Virum, Danmark. NOVASOL Gruppen har datterselskaber i 9 europæiske lande, inklusiv 40 servicekontorer i Danmark og resten af verden, og beskæftiger mere end 1.500 permanente og midlertidige medarbejdere. Med mere end 40.000 feriehuse i 29 europæiske lande er NOVASOL Gruppen den største europæiske udbyder af feriehusudlejning. I 2012 sendte NOVASOL Gruppen 1,5 millioner personer på ferie. NOVASOL og dansommer er en del af Wyndham Worldwide.