Arriving on a Saturday will increase the number of available properties

Skiferie i Østrig

Snedækkede bjergtoppe og maleriske landskaber – i Østrig kan I nyde skiferien i fulde drag. Med frit valg på alle hylder kan I både have det sjovt og slappe af. De mange varierede pister er både for nybegyndere og for de mere ambitiøse. I kan også vandre ud i de skønne snelandskaber og nyde de imponerende udsigter, som Østrig er så elsket for. En tur på slæde, ned af bjerget med vinden susende om ørerne, får smilet frem hos både børn og voksne. Vores feriehuse og -lejligheder opfylder ethvert ønske. I ferieboligen er der lige den komfort, der skal til for, at I kan slappe af. Når I vender trætte hjem efter en dag i den friske luft, kan I more jer med afterskiing eller hygge i jeres feriebolig, hvor den næste dags vinteraktiviteter planlægges. Østrig er om vinteren et ferieland for alle.

Vi har samlet en mindre oversigt over områder i Østrig, hvor I finder forskellige skisportssteder. I menuen til venstre finder I en mere information om de enkelte skisportssteder.

Med det store udvalg af skiområder og de trendy afterski steder er der noget for alle i Tyrol. Her er et godt udbygget net af vintervandrestier, og de mange ruter gør regionen til et sandt vintersportsparadis.

Populære skisportssteder: Alpbachtal - Wilder Kaiser/Kitzbühel - Paznauntal-Ischgl

 

Regionen Tyrol/Salzburg er kendt for sine mange børnevenlige ruter, men også for sine usædvanligt lange nedkørsler i dalene. Skiområdet er moderne og fuld af afveksling.

Populære skisportssteder: Zillertal - Wildkogel

 

Nedkørsler i alle sværhedsgrader, et stort udvalg af pister samt afterski højborge vil gøre alle skisportsgæster i Salzburgs vintersportsområder glade og tilfredse.

Populære skisportssteder: Kaprun-Zell am See - Ski Amadé - Lungau

I Vorarlberg vil familier og dem, der søger fredelige og rolige omgivelser, være kommet til rette sted. Til freeriderne er der gode muligheder for uforglemmelige nedkørsler. De hyggelige bjerghytter er en perfekt rammer til en hyggelig afslutning på en god dag i sneen.

Populære skisportssteder: Montafon - Arlberg

Lange nedkørsler, en smuk natur og traditionelle spisesteder er noget af det, der trækker vintersportsudøvere til Kärnten. Især er området velegnet til børnefamilier, da her er mange gode sportstilbud for børn.

Populære skisportssteder: Klippitzörl - Bad Kleinkirchheim - Turracher Höhe

Er perfekt til de vintersportsgæster, der søger maleriske landskaber. Skiområderne er hyggelige, og er især velegnede til alle de, der gerne vil løbe langrend.

Populære skisportssteder: Hohentauern - Kreischberg - Präbichl