En helt ny type af ferieboliger

Vi er gået sammen med vores søsterselskaber, cottages4you og Hoseasons, og kan derfor nu tilbyde jer et fantastisk og enestående udvalg af feriehuse og bådferier i Storbritannien og Irland. Lej en feriebolig og nyd friheden ved at kunne komme og gå, som I vil. Alle ferieboliger opfylder Visit England-standarder og kontrolleres regelmæssigt for at sikre kvaliteten og komfort. Hvis I foretrækker at være på farten, hvorfor så ikke prøve en bådferie på de bedste strækninger af Storbritanniens kanaler og floder med fantastisk natur. Med indkvartering for enhver smag og pengepung, fra 2-20 personer, er vi overbeviste om, at I kan finde den 'perfekte' ferie her.

Holder I ferie i en af de mange ferieboliger, har I den perfekte base for at udforske alt det, som Storbritannien har at byde på. Uanset, om I vil have en hyggelig og romantisk ferie, en sjov og aktiv familieferie eller en lækker og luksuriøs ferie. Så kan I helt sikkert finde jeres plads blandt alle de fantastiske ferieboliger her…

Oplev landdistrikterne i den smukke grønne og til tider barske natur, langt væk fra hverdagens stress og jag. I kan virkelig bare læne jer tilbage og slappe af. Nyd i fulde drag at være tæt på naturen og dyrelivet. Måske vil I hellere holde ferie tæt på havet. Vi har fiskerhuse og ferieboliger lige ved kysten i Storbritannien og Irland. Her kan I nyde vandreture på stranden eller bådudflugter, hvor I kan følge havets dyreliv og havnekroer, som serverer friskfanget fisk.

Udover de mere traditionelle ferieboliger kan I også vælge blandt de mange ret specielle ferieboliger. Måske en ferie i et fyrtårn, et slot, et ombygget vandtårn eller et ”Oast house”, dvs. et hus der tidligere blev brugt til at tørre humle. Dette bare for at nævne nogle få.

Mange af ferieboligerne har skønne faciliteter som indendørs og udendørs swimmingpool, åben pejs og bjælkelofter. Rigtigt mange ligger direkte ved vandreruter og endnu flere er placeret i idylliske og maleriske landsbyer, tæt på ”inns”, dvs. de traditionelle kroer. I kan vælge et ferieophold på en uge eller mere, men vil I ikke holde hele din ferie på et og samme sted, så er der rigtigt mange af ferieboligerne, der tilbyder miniferie på to, tre eller fire overnatninger. Derved kan I komme mere rundt i Storbritannien og Irland.

Vær opmærksom på, at jeres booking vil være på engelsk og betalingen blive opkrævet i £/GBP (engelske pund) samt at eventuelle rabataftaler hos NOVASOL ikke er gældende for bookinger foretaget ved Cottages4you/Hoseasons.

Vil I have en lidt anderledes ferie, hvad så med at vælge en ferie på vandet? Oplev de enestående bådehavne og tag på sejltur på de hyggelige kanaler igennem Storbritannien og Irland. Hop om bord på en af de mange både, som er designet til at give dig et fantastisk ”hjem” og komfortabel feriebolig med alt, hvad I behøver om bord.

Hvilken båd skal I vælge?

En kanalbåd giver en afslappet ferie på kanaler og floder, som snor sig igennem landskabet, landsbyerne, byerne med sluser, tunneler og broer, hvor du kan nyde ferien i en afslappet rytme.

De klassiske kanalbåde finder I på Norfolk Broads, Cambridgeshire-kanalerne, Den Kaledoniske Kanal og på Themsen, hvor I kan sejle mere frit rundt. Her kan I sejle med nogle få kilometer i timen, så I kan geare helt ned på ingen tid og dermed nyde jeres ferie i fulde drag. Når I sejler på de kilometerlange kanaler, kan I kaste anker og besøge nogle af de hyggelige beværtninger for at smage på det lokale køkken og derefter vende tilbage til jeres helt egen feriebolig på vandet. I kan også lave jeres egen mad ombord og nyde den på dækket. Dagen efter kan I sejle videre eller vælge at udforske de nærliggende landsbyer og byer, langs floden, til fods. Men uanset hvad I vælger, så vil der altid være tid til at lægge benene op og slappe af.

Hop ombord og få en sjov og anderledes ferie!

  • En bådferie kan være et helt eventyr. Perfekt for familie og venner, ung som gammel.
  • Oplev nye ting hver dag, lige fra at leje cykler, som I kan tage med jer ombord til shopping-ture i byerne langs floderne.
  • Husk at tage jeres vandrestøvler med. Der er kort og informationer i alle havnene om vandreruter og oplevelsesmuligheder.
  • Stop op og besøg nogle af de pubs, der ligger langs floderne, smag den lokale mad eller prøv at fiske. Her er nogle af de bedste fiskesteder i verden!
  • Lav jeres egen grillparty på bredden langs floderne.

Vi har fem værdifulde tips, som vi vil dele med jer, så I får en super ferie på vandet...

  • I SKAL IKKE HAVE SEJLERCERTIFIKAT for at sejle med bådene. Personalet i havnen vil lære jer, hvordan I skal gøre og tage med jer ud på vandet, til I får det lært. I vil blive overrasket, hvor let det er, og redningsveste står til rådighed for sikkerhed til søs.
  • Mange af havnene vil sørge for, at I bliver hentet ved bus- eller togstationen, og ved de, at I har haft en lang rejse for at komme dertil, vil de sørge for ekstra håndklæder ombord.
  • I kan på forhånd hjemmefra bestille mad, som bliver leveret ombord, når I ankommer.
  • Bådene er meget komfortable med fuldt udstyret køkken og rigeligt strøm til alle jeres medbragte el- artikler
  • Kig efter vores “Starboard Boats”, vores 1. klasses både med champagne ombord!

Hvor kan vi sejle?

Vælg mellem de kilometerlange kanaler i England og Wales, det betagende Scottish Highlands, den berømte Themsen i London og det elskede Norfolk Broads.

Vær opmærksom på, at jeres booking vil være på engelsk og betalingen blive opkrævet i £/GBP (engelske pund)samt at eventuelle rabataftaler hos NOVASOL ikke er gældende ved bookinger foretaget ved Hoseasons.