Arriving on a Saturday will increase the number of available properties

Langtidsleje

Når vejret på de hjemlige breddegrader bliver lidt surt og vinteren banker på døren, så stikker fuglene mod syd til et mildere klima. Mennesket skulle da gøre det samme , ikke?

Langtidsleje i Sydeuropa har nu fundet vej til NOVASOLs ferieboliger og med et prisleje som en lille „solstrålehistorie“. På en række attraktive destinationer tilbyder vi muligheden for at vinke farvel til regn, kulde og frost i den „sure“ årstid, Lyder et par måneder ved Côte d´Azur lige efter årsskiftet ikke som en helt god idé?

Book dit langtidsophold i Frankrig, Spanien eller Grækenland nu!

Hos NOVASOL kan du bestille langtidsleje, der betyder et lejemål på mellem 2-12 uger. Efter forespørgsel er ophold af endnu længere varighed også muligt. De behagelige omgivelser i vinterhalvåret med følelse af velvære behøver ikke at udløse akut „depression“ pga. lommesmerter.

Rabat

Hos os gælder nemlig devisen om „jo flere, jo billigere“:

- Lejeperiode på 2 uger: 10% rabat

- Lejeperiode på 3 uger: 15% rabat

- Lejeperiode på 4 eller flere uger:20% rabat

 

Ankomst og afrejse skal ligge indenfor følgende sæsoner:

Frankrig: E-, F- og G-sæson

Grækenland: E- og F-sæson

Spanien fastland/Mallorca: D-, E-,F- og G-sæson

Spanien/Barcelona: B- og C-sæson

Andalusien: D-, E- og F-sæson

De Kanariske øer: B-, C- og D-Sæson

Langtidsleje giver dig god chance for at kunne koble fuldstændigt fra dagligdagens trummerum, møder, deadlines og andre „klokkestrenge“, som man kunne hænge i. Du har også mulighed for at komme lidt ind under „huden“ på lokalbefolkningen og finde de små „perler“ i naturen og byerne, som en lille uge aldrig rigtigt tillader.

Bemærk, at

en langtidsleje med rabat ikke kan kombineres med andre rabattilbud. Ved et lejemål på fire uger eller mere betales der et forhøjet depositum på grundsatsen og Euro 100,- pr. person ekstra. Forbrugsomkostninger til opvarmning af ferieboligen er ikke inkluderet i lejebeløbet og betales på stedet. Ved bestilling sf langtidslejemål er slutrengøringen altid obligatorisk og betales ved ankomst (gælder også for de ferieboliger, hvor slutrengøring normalt ellers er valgfri).