Arriving on a Saturday will increase the number of available properties

NOVAOL Vital-feriehuse

NOVASOL-feriehuse har alt det, I har brug for til en perfekt ferie, også selvom I har meget forskellige forventninger. For nogle handler ferie om at slappe af, sove længe og nyde de rolige omgivelser, for andre er det lykken med nogle aktive dage med sport og wellness.

Hos NOVASOL ved vi, at vores gæster har et stigende ønske om velvære i ferien, hvad vi, i samarbejde med vores husejere, løbende gør vores for at opfylde. Mange feriehuse i NOVASOLs store udvalg har den rette ”velværefaktor” med saunaer, whirlpools, massagebrusebade og udendørs vildmarksbade. Deres gode beliggenhed, langt væk fra byens larm, betyder nærhed til cykel- og vandrestier, svømmehaller, kurbade, fitnesscentre og skisportsområder. Disse boliger egner sig til aktiv ferie uanset årstid, da der både sommer og vinter er mange aktivitetsmuligheder.

Det er lige nøjagtig den kombination af velværefaktor og de mange aktivitetsmuligheder nær huset, der gør mange feriehuse hos NOVASOL til noget ganske specielt. Vi kalder dem NOVASOL-vital-feriehuse og har gjort det nemt for jer, at finde dem I vores udvalg.

Vælg et af disse feriehuse og glæd jer til ferie, hvor I både kan slappe af og opleve en masse nyt, forkæle jer selv med velvære og træne og få ny energi.

Vores Vital-koncept giver jer de optimale betingelser til en ferie, der både stimulerer krop og sjæl.

Her kan I tanke ny livsenergi og træne kroppen, her kan I gøre noget godt for jer selv. Start nye gode vaner, byg videre på de der allerede er, gør lige som I har lyst, enten alene eller sammen med familien eller vennerne.

I huse med dette symbol gælder følgende:

  • I huset er der enten pool, sauna eller whirlpool
  • I maks. fem kilometer afstand er der bl.a. vandrestier, træningsstier, cykelstier, mountainbikeruter eller langrendsløjper.
  • I nærheden er der ofte kurbade, cykeludlejning og svømmehaller.