Arriving on a Saturday will increase the number of available properties

NOVASOLs børnevenlige feriehuse

børnefamilien

...for at få en fantastisk ferie sammen med hele familien!

Børnevenlige feriehuse

Et feriehus er den perfekte ramme om en god ferie for hele familien. Når I i tillæg kan få et særligt børnevenligt hus, så står intet i vejen for en afslappende ferie med tid til samvær og nærhed.

Feriehuset har typisk en hyggelig stue, hvor alle samles for at spille, lege, tale sammen og spise. Børneværelserne er ofte udstyret med de populære køjesenge, hvor børnene elsker at ligge og slumre ind efter en lang feriedag fuld af oplevelser. De kan høre lyden af velkendte stemmer inde fra stuen. Det giver tryghed, inden øjnene falder i.

 

Når flasken med mælk skal varmes eller vællingen laves, er det dejligt med adgang til eget køkken og en stor del af vores feriehuse er udstyret med alle hårde hvidevarer og komfort, så den dyrbare ferietid kan bruges til samvær og fordybelse.

NOVASOL går et skridt videre for at hjælpe børnefamilierne endnu bedre frem til det helt rigtige hus. Vi har opstillet en række kriterier til feriehuse, der kategoriseres som "børnevenlige" og giver jer mindre at tænke på eller skulle medbringe.

 

Alle disse faciliteter er inkluderet i lejebeløbet:

  • Gynge
  • Sandkasse (sandet udskiftes hvert forår)
  • Barnestol
  • Barneseng
  • Mindst tre legeredskaber (trækvogn, fodboldmål, Play-Station o.l.)