Arriving on a Saturday will increase the number of available properties

Ferieboliger i Ungarn

Ferie i Ungarn

Vil du opleve både natur og kultur? Være aktiv eller bare slappe af? Så er et ophold i et feriehus i Ungarn det helt rigtige. NOVASOL er eksperter inden for sommerhusudlejning i Ungarn. Udvalget hos os af ferieboliger er varieret og det er muligt at holde ferie i Ungarn i alle prislejer. Det er ikke ligegyldigt, hvordan du bruger din ferie. Sjælen skal oplades, kroppen finde både velgørende ro og ny og spændende inspiration. Hos NOVASOL finder du et stort og varieret udvalg af sommerhuse. Vi lejer ferieboliger ud i det meste af Europa, og vi har også masser af skønne sommerhuse i Ungarn. Du skal blot vælge, hvor i landet du kunne tænke dig at spendere din ferie og derefter pege på, hvilket hus du synes passer bedst til dig.

 

 

ferie i budapest

Når I skal på ferie i Ungarn er det en god idé at leje et feriehus, da det giver de perfekte rammer for en ferie. For os er kodeordet for ferie i en lejet feriebolig; frihed. Når I vælger at leje et sommerhus i Danmark, et feriehus i Italien, en ferielejlighed i Berlin, en hytte i Sverige eller en feriebolig et helt femte sted, er det nemlig kun jer som bestemmer. I får lige præcis den plads og de faciliteter I har brug for, og frihed til selv at bestemme tempoet. I vælger selv, hvad I vil opleve i Ungarn, om I vil ud på en længere tur eller om dagen skal bruges i solen på stranden. Det er vigtigt at gøre jer tanker om jeres forventninger, hvordan I vil bruge jeres ferie og hvilke aktivitetetsmuligheder og seværdigheder I vil bo tæt på, før I tager jeres beslutning om et bestemt sommerhus. Uanset hvor I vælger at holde jeres sommerhusferie, er I 100 % uafhængig af tidsplan, guides og andre stressende faktorer. Der er altså fuld afslapning på programmet.

 

  • Badeferie ved den skønne Balaton sø
  • Rigtig storbyferie i store og alsidige Budapest
  • Wellnessferie i de mange spacentre med helbredende vand fra naturlige kilder
  • Stort udvalg af feriehuse egnede til fiskeri
  • Masser af spændende kultur, store landsteder og smukke slotte
  • Stort udvalg af feriehuse hvor hunde må medbringes

 

ferie i ungarn

Ungarn byder på grund af sin placering og alsidighed på fantastiske ferie oplevelser for enhver, hele året rundt! Man kan holde en dejlige ferie i smukke Ungarn både forår, sommer, efterår og vinter, netop fordi landet har mange attraktioner, seværdigheder og feriemuligheder til at gøre din ferie perfekt! Et "must see", hvis man er til badeferie eller på ferie med børn, er naturligvis den famøse Belatonsøen og hovedstaden Budapest, hvor i som familie kan få jer en rigtig storbyferie med shopping, god mad og masser af seværdigheder for både børn og forældre! I Ungarn kan i udforske Bakony Mountains og Keszthely Mountains om foråret, hvor der er masser af smuk natur og skønne vandreruter. Disse to bjergkæder er en del af Transdonau Medium-bjergene i det nordvestlige Ungarn, der grænser op til Balatonsøen. De Bakony bjergene består hovedsageligt af kalksten og dolomit og giver sine gæster en unik naturoplevelse. I kan også nyde vinteren i Ungarn i en af vores mange feriehuse. Her kan faktisk og så jer en badeferie i en af de varme kilder i landet, som i Egerszalók. Den nye Spa Ungarns har to kilder med en temperatur på 68 ° Celsius. Denne varme og naturlige vand har faktisk en helbredende effekt og universalmiddel for mange fysiske lidelser. I bør besøge det udendørs wellnesscenter Egerszalók, hvis i har brug for en helbredende og afslappende ferie, hvor der virkelig skal stresses af. Når i holder ferie i Ungarn skal i smage nationalretten, Gullasch. Dette er en suppe, som i Ungarn kaldes det Gulyás. Det ungarske køkken har dog også mange flere spændene gastronomiske oplevelser i vente, og er i afsted med børnene kan i sagtens finde en pizza eller ligenden i alle byer. Den ungarske mad bærer mange ligheder det i Tjekkiet, Østrig og Tyrkiet. Masser af gryderetter og kød!

 

sommerhus Ungarn

Udvalget hos NOVASOL rummer ferieboliger med egen spa, sauna, pejs og pool, men også huse med en helt enkel indretning. Du vælger selv, om du synes, du trænger til lækker luksus, eller om du hellere vil bo helt enkelt og så bruge finanserne på andre feriefornøjelser undervejs. Hos os kan du få det præcis, som du vil. Ungarn er et herligt land at holde ferie i. Her finder du vidunderlige kulturoplevelser, masser af bademuligheder med både fart på surfboard og jetski og børnevenlige vanddybder.

 

 

ferie ved balaton

Den famøse Balatonsø, er et yndet feriemål og indbegrebet af Ungarn, et paradis for unge og gamle. Her kan hele familien få en afslappende badeferie fra et af vores feriehuse nær Balatonsøen, hvorfra i ligeldes er tæt på mange forskellige attraktioner, der med garanti tager kegler hos børnene. I Ungarn kan man dyrke enhver form for sejlsport, især på Balatonsøen. Her kan i prøve kræfter med vandski, surfing eller fiskeri. Kort sagt er der masser af underholdning for unge og gamle vandhunde. Et særligt højdepunkt på ferien især for børn, er Balatonfuzfo. Dette er en sjov bobslæde-forlystelse, der er unik af sin slags. I Ungarn kan i naturligvis bare slappe af i solen, svømme eller nyde den gode mad hos de mange restauranter fra jeres feriehus, der altid vil ligge tæt på masser af oplevelser. Hvis i ønsker en eksklusivferie tilbyder NOVASOL en række huse og lejligheder direkte på Balatonsøen eller i nærheden, hvor flere af disse har privat pool og panoramaudsigt over søen. En anden mulighed for jer der ønsker ferie i Ungarn, kunne være en ferielejlighed i Budapest. Her kan i blandt andet se den smukke flod Donau, der er en seværdighed i sig selv og en hovedattraktionen i byen. Donau snor sig langs byens smukke aktitektur og gamle bygninger, og du vil kunne se en række historiske broer. Andre seværdigheder i Budapest er parlamentet, de berømte Gellerts Varme Bade på Gellert Hill, Buda slottet, Heltepladsen og Fiskernes Bastion, disse må du ikke kan gå glip af på en tur rundt i byen. Er i til shopping kan i tage til Great Market Hall, her finder i Ungarns ældste ig støste marked, med overdækkede shoppinggader, alle slags godbidder, special- og mærkevarebutikker.

 

feriebolig Ungarn

Naturen er betagende og byder på både eventyragtige skovområder, bløde kurver, friske græsgrønne områder, råt kuperet terræn, forfriskende søbredder med både sandstrande og græsklædte kanter og et sjældent rigt fugleliv. Nyd den lokale vin og frist smagsløgene med vaskeægte ungarsk gullasch, der fjerner enhver undren over, hvorfor netop denne ret er så berømt. Dyp desuden feriefødderne i flodens forfriskende flodvand, eller sejl en tur på en af Donaus skibe. Her står fornøjelserne i kø og venter alle blot på, at du skal komme og få glæde af dem. Den førnævnte Balatonsø har faktisk en søster, der bestemt også er et besøg værd! Velence søen er lille søster til Balatonsøen og har et areal på 30 kvadratkilometer og er yderst smuk og seværdig. På grund af de lavvandede dybde / halv meter vand om sommeren har en behagelig temperatur kan gå op til omkring 28 grader vil et feriehus nær Velence kunne give især børnefamilier en fantastisk badeferie. Søen er meget varmere end Balatonsøen, hvilket især de mindste sætte pris på. Det er et ideelt sted at dyrke sejlads og surfing. I kan også opleve Balatonnalmádi, et stort feriested, omgivet af smukke bjerge, hvor du kan vandre og cykle. Der er mange turistaktiviteter. Du vil også finde et vagttårn hvorfra du har en fantastisk panoramaudsigt over søer og omkringliggende område. Byen har et livligt centrum og en behagelig strand.

 

 

Fiskeriet er i Ungarn er fantastisk, dels fordi vandet har en høj fiskestand, fordi naturen er så smuk og fordi du kan bare nyde freden roen der sænker sig over skov og bjerge. Søerne Theiss og Balaton, er farvande der er kendte langt ud over Ungarns grænser for sit fiskeri. Er i til flodfiskeri kan i booke en af vores mange villaer ved Donau. Donau er en af de største floder i Europa og fyldt med fisk! i kan også leje vores hytter og feriehuse egnede til fiskeri i de mange mindre byer. Disse giver gode faciliteter for en fiskeferie. Husene ligger i kort afstand fra vandet, har en stor fryser, renseplads og ofte en mindre båd. Ungarn kan stærkt anbefales som en feriedestination, hvis man er til fiskeri!

 

Når I lejer en feriebolig i udlandet, får I stadig den fulde NOVASOL service med i bagagen. Modsat i Danmark, hvor I typisk henter nøglen til sommerhuset på et lokalkontor, hvor medarbejderne også kan hjælpe med svar på diverse spørgsmål, så starter ferien i udlandet oftest direkte ved ferieboligen. Her tager husets ejer eller en kontaktperson imod jer og byder velkommen. De kan også være behjælpelige med svar på diverse spørgsmål. Skulle I, i løbet af ferien, få behov for at kontakte NOVASOL, så er vores kundeservice kun et opkald eller en mail væk.