Arriving on a Saturday will increase the number of available properties

Ferie ved det Sydægæiske Hav

Ægæerhavet er uden tvivl en region for individualister og dermed også et egnet område for et feriehusophold. Landskabet her er oprindeligt og autentisk, hvilket giver området en særlig charme.

Lange, finkornede strande forekommer ofte i denne region, og der findes flere vidunderlige badesteder som indbyder til en dukkert i det azurblå hav.

Her er masseturismen endnu ikke nået ind i hver en krog, og der findes dermed flere steder hvor det er muligt at finde afskærmede, ensomme bugter.

Det sydlige Ægæerhav

Kysten ved det sydlige Ægæerhav, er gennemskåret af adskillige kløfter og omfatter utallige større og mindre bugter som indbyder til svømmeture og solbadning. Ud for kysten, ligger der mange øer - størstedelen er græsk territorium. Landskabet er præget af mange bakker med små, afsidesliggende landsbyer og gårde. Mellem de to bugter Mandalaya og Coo, ligger halvøen Bodrum. Her lå tidligere den historiske by Halikarnassos med det verdensberømte Mausoleum i Halikarnassos, et af Verdens syv vidundere; i dag er dette område et mødested for den tyrkiske "jet-set"-klasse.

Halvøen Reşadiye er delvist dækket af skov og danner med sin oprindelige atmosfære, et perfekt feriested for enhver der søger ro og afslapning. Byen Datça og ruinerne af Knidos, er halvøens ansigt udadtil.

Her i det sydlige Ægæerhav, kommer først og fremmest sejlere og surfere til sin ret. I særdeleshed indtager Kos-golfen (tyrk.: Gökova Körfezi) status som vandsportsparadiset nummer 1. I dette område er vandet så klart, at man overhovedet ikke vil tilbage på land. Uanset hvad du prioriterer at lave i ferien, danner ferieboligen altid det ideelle udgangspunkt for dine planer.

Bestil feriehus