Arriving on a Saturday will increase the number of available properties

Ferie i Småland

Småland – et Sverige i miniatureform – er området, der har været med til forme det moderne Sverige. De røde træhuse i skovlysningen, grønne skove, glimtende søer og havet med badesteder under den blå himmel formidler den smålandske idyl.

 

Farveprægtige småbyer som det maleriske Eksjö, der er de smålandske husarers hjemby, og det ”søde” Gränna med de brostensbelagte stræder og den berømte sukkerstang ”Polkagris”, hilser de besøgende velkommen! Monumenter som slottet i Kalmar og ruinerne på øen Visingsö repræsenterer den historiske arv, som gør Småland så spændende. Tag over til Visingsö og kør med en af de mange hestevogne. Så vil du kunne nyde en tur i naturen og de pittoreske byer.

Småland er synonym med Astrid Lindgren og omvendt. Efter få linier i bøgerne står Smålands Katthult og Bullerbü allerede lyslevende klart. Snyd ikke dig selv for Vimmerby og ”Astrid Lindgrens Värld”. Her vækkes historierne til live! Du kan her læse mere om Astrid Lindgrens Verden. vil du gerne leje en feriebolig indenfor en radius af ca 25 km fra Astrid Lindgrens Verden, kan du se en liste over de huse vi tilbyder her

 

I westernbyen High Chaparral kan der laves lige så mange skarnsstreger som Emil. Du kan læse mere om byen her High Chaparral. Vil du gerne leje en feriebolig i rimelig køreafsand til westernbyen, kan du her finde de huse vi tilbyder lige i nærheden.

 

Om Emil har stået på ski? Nej, vi ved det ikke, men det afholder ikke de mange skisportsentusiaster fra at spænde skiene i Isaberg og andre smålandske skisteder. Se evt. huse ved Isaberg

Småland er skov – dybe skove. Småland er glas – glaskunst. Glasriget i hjertet af regionen lokker besøgende fra alle verdenshjørner til glasværkerne i Emmaboda, Kosta og Orrefors. Gør et stop, køb glasvarer og smag på den regionale specialitet ”hyttsill”, der er sild tilberedt i glasovn.

 

Rejsen gennem Småland ender ved Østersøen, hvor landet splittes op i tusinde små øer og holme. Besøg den traditionelle lille by Västervik, gå gennem Kalmar eller tag en båd til naturreservatet Blå Junfrun.

Bestil feriehus