Arriving on a Saturday will increase the number of available properties

Ferieboliger i Spanien

Den Iberiske Halvø er omgivet af såvel Atlanterhavet som Middelhavet. Her finder man kilometer lange sandstrande, idylliske bugter og stejle klippekyster.

 

Brændingen ved Costa Bravas klippekyst ligner allermest noget, der er taget ud af en eventyrfortælling. Tilstrømningen af rejsende til dette område, hvor bjergene nærmest står med ”fødderne” i vandet, er da også enorm.

 

Ved Costa Dorada derimod, ligger bjergene længere tilbagetrukket fra vandet og giver dermed plads til de mange flotte sandstrande.

Sol, Tapas og Flamenco

Solen er mere dominerende på Costa Blanca sammenlignet med Costa Brava og Costa Dorada. ”Den hvide kyst” er kendt for sine dejlige sandstrande og skarpe klipper, der strækker sig langt ud i brændingen og dermed giver kysten sin kendte profil.

 

Andalucia er med Costa del Sol og Costa de la Luz selve essensen af det sydlige Spanien. Lys, varme og lidenskab, der kommer til udtryk gennem f.eks. tyrefægtning og flamencodans, der er typisk andalusiske traditioner.

 

Det er sjældent, at man har eneret på det skønne spanske landskab, men ofte behøver man kun tage en lille afstikker fra hovedvejen og så er man midt i Spaniens fredfyldte og livsbekræftende natur.

Rejser du til Spanien uden for højsæsonen, vil du blive overrasket over den fred og ro, som kystområderne kan tilbyde sine gæster.

Spaniens mangfoldighed

Spanien er et imponerende land med sin geografiske og kulturelle mangfoldighed. Spaniens rige historie har efterladt sig sine spor og arkitekturen bærer præg af en lang række stilepoker (romersk, maurisk, byzantinsk, romantisk, vestgotisk). Traditionerne genspejler sig i en række borge, kirker, mindesmærker og huse.

 

NOVASOL har feriehuse på Costa Brava, Costa Doroda, Costa del Sol, Mallorca og De Kanariske Øer.