Arriving on a Saturday will increase the number of available properties

Ferieboliger i Schweiz

Når I vælger at leje en NOVASOL ferielejlighed eller feriehus i Schweiz, vil I kunne holde en ferie der er meget alsidig, for her: mødes nord med syd, det gamle fusionerer med den moderne, lige midt i hjertet af Europa. Schweiz er et land med mange kontraster. Her holder I ferie i et land, hvor I både kan tage et forfriskende bad i en smuk bjergsø, og samtidig stå på ski i sneen hele året rundt. I et land hvor moderne byer er opstået rundt om de gamle middelalder byer, omgivet af idylliske bjerge og små charmerende bjerglandsbyer. Her kan I tage på vandreture gennem imponerende bjerge, skove, langs kløfter med vilde floder eller gletsjere, og afslutte en dejlig feriedag af med et solidt måltid, hvor de delikate schweiziske oste er en fast bestanddel af menuen. Når I er nået til desserten, så husk, at Schweiz i århundreder har været hjemsted for verdens bedste chokolade, som uden tvivl vil være prikken over i´et. Alle glæderne ved sommerhusudlejning står klar til jer, uanset hvordan I vil bruge jeres ferie.

 

 

Lej feriehus i Schweiz

Når I skal på ferie i Schweiz er det en god idé at leje et feriehus, da det giver de perfekte rammer for jeres ferie. I en lejet feriebolig får I nemlig præcis den frihed I har brug for. Dette gælder uanset om I lejer en feriebolig eller hytte i Schweiz, et feriehus i Tjekkiet, et chalet i Østrig eller et feriehus et helt fjerde sted. I bestemmer selv om jeres feriedage skal bruges på pisterne i bjergene, på wellness tur i byen eller ved pejsen med en god bog i jeres sommerhus. I får også det perfekte udgangspunkt for udflugter til attraktioner og seværdigheder i næromådet, hvor aftenen står på fuld afslapning I jeres lejede feriehus. Glæd jer til jeres næste drømmeferie med komforten fra en feriebolig i baglommen.

 

Lej feriehus i Schweiz

Schweiz er en spændende feriedestination, der byder på store byoplevelser og noget af den mest pragtfulde natur i Europa. Hovedstaden Bern og området omkring er en ferie værd i sig selv og hele den centrale del af byen er på UNESCOs verdensarvsliste, hvilket fortæller lidt om dens skønhed og kulturelle størrelse. Omkring Bern er der skøn natur, spændende byer og fede seværdigheder i alle retninger. Schweiz ligger blandt Europas største og flotteste bjerge, hvorfor mange rejser hertil på cykel- eller vandreferie i sommerferien og i de koldere måneder for at stå på ski. Storbyerne er både internationalt velkendte og ekstremt smukke og oplevelsesrige. I byen Buchs, vest for Zürich, kan I lave jeres egne chokolader på fabrikkens besøgscenter. I og omkring Basel kan I se flere flotte kunstsamlinger, alene i Basel er der 40 kunstmuseer, hvor I b.la. kan opleve nogle af Picasso's værker. I hovedstaden Bern kan I b.la. slentre ned af den 6 km lange arkade, i den gamle middelalderbydel, med butikker og restauranter. I Zürich oplever I en skøn blanding af det travle byliv, hvor finansfolkene dominerer bybilledet, og den smukke natur som omgiver byen. Pga. landets størrelse, er det muligt at nå de smukkeste udflugtsmål og spændende attraktioner, indenfor kort afstand fra jeres NOVASOL ferielejlighed eller feriehus.

 

 

Ferielejligheder i Schweiz

Schweiz byder på mange muligheder for at dyrke det aktive udeliv. De mange søer, bjergene, de mere flade landskaber og ikke mindst klimaet, som er en skøn blanding af varmen fra syd og kulden fra nord, sørger for mange gode aktivitetsmuligheder både om sommeren og om vinteren. Alperne og de kolde vintre gør Schweiz til en indbydende vinterdestination. Her kan der både dyrkes alpinskiløb og langrend, gennem de smukke hvide landskaber. En del af NOVASOLs ferieboliger i Schweiz, ligger i kort afstand fra gode skiområder. I foråret og om sommeren er det klatring, vandreture og cykling som både de lokale og feriegæsterne kaster sig ud i. Der findes mange gode vandrestier og cykelruter, både for de øvede og for nybegynderen. I kan også tage afsted med en guide, som vil vise jer de smukkeste udsigter over grønne dale og hvide bjergtinder. Schweizerne er kendt for sit fokus på god kvalitet og dette ses bestemt også på deres infrastruktur. De har et ekspansivt vejnet, hvorfor det er nemt at komme rundt i det barske landskab, og I vil ikke finde andet end moderne lifter og bjergtoge til at tage jer helt til toppen af Europa.

 

Om vinteren kommer folk hertil for at nyde de nærmest endeløse løjper, der kan tilfredsstille enhver skiløbers behov. Landets centrale belligenhed betyder også at man fra de veludbyggede skiområder kan stå på ski over grænsen til Frankrig, Østrig og Italien. Hvis I lejer et feriehus eller en ferielejlighed i Grabünden i det sydøstlige Schweiz, kan I f.eks. stå på ski ind i Italien. Det er også muligt at stå på sommerski på gletschere i Schweiz, hvis man vil finpudse skiformen. Folk rejser dog typisk hertil om sommeren for at vandre eller cykle i de idylliske alper, eller for at tage på storbyferie i byerne, der ligger nænsomt placeret blandt den pragtfulde natur. Hvis I vil på vandreferie over skyer og stress, skal I helt bestemt leje et feriehus eller en ferielejlighed i Berner Oberland. Ligemeget hvor I vælger at leje et feriehus eller en ferielejlighed vil I kunne opleve lidt af det hele i Schweiz sammen med glæderne ved sommerhusudlejning.

 

 

Aktiv ferie i Alperne

Alperne dækker omkring 60% af Schweiz og er omdrejningspunktet for turismen i Schweiz. Det alpine landskab i Schweiz har en særlig mangfoldighed, hvilket giver hver bjergkæde et varieret særpræg. Der er over 74 bjerge, der er over 4.000 meter høje og de 12 højeste befinder sig i Wallis-Alperne (Valais). Her finder I blandt mange andre bjergbyer den bilfri by Zermatt, der ligger ved bunden af ikoniske Matterhorn. Mange rejser også hertil for at opleve bjergene Eiger (3970m), Mönch (4099m) og Junfrau (4158m), som også gemmer på Europas højst beliggende jernbanestationm Janfrau Joch. Mellem bjergene ligger der store dale og mod vest er der vinområder ved Sierre og Sion. Ved Scilthorn kan I også opleve en fantastisk panorama udsigt fra Skyline Walk, der er en udsigtsplatform bygget af glas. Uanset om I rejser med støvler eller ski på fødderne, vil et feriehus, chalet eller en ferielejlighed danne de perfekte rammer om jeres ferie i de Schweiziske Alper.

 

Schweiziske specialitetter på ferie i feriehus

Schweizerne går meget op i kvalitet og effektivitet, hvilket især afspejler sig i deres mest kendte varer såsom ost, vin, ure og chokolade. I alle storbyerne er der store shoppegader med ekslusive butikker og I kan være sikre på at de varer I køber er af god kvalitet. Schweiz er også kendt for sine store banker og fantastiske mad, men udover dette har de også fremragende kunst- og kulturmuseer. Der er fire officielle sprog (tysk, fransk, italiensk og rætoromansk) i Schweiz, hvilket vidner om landets mangfoldige kultur. Landet holder godt fast i gamle traditioner, og nationalsport som Schwingen (wrestling) og Hornussen udøves fortsat, samt folkefester såsom "Seenachtsfeste". Der er altså mange gode grunde til at leje et feriehus i Schweiz, uanset om I skal på ferie i sommerferien eller vinterferien.

 

 

Privat feriehus i Schweiz med hund

Vi har et væld af sommerhuse og ferielejligheder i Schweiz, og der er garanteret en, der lever op til jeres krav og forventninger. Ferien i bjergene er ikke helt den samme uden jeres firbenede ven og I skal blot huske at søge efter vores husdyrvenlige ferieboliger, hvor jeres hund er velkommen helt uden ekstra omkostninger. I kan vælge en simpel feriebolig med de mest essentielle faciliteter, hvor der er fokus på de hyggelige stunder og samværet. I kan også vælge et luksus feriehus f.eks. med panorama udsigt, sauna, kort afstand til lift eller andet luksus til at forsøde jeres ferie med. Vi er sikre på at I kan finde en ferielejlighed eller et feriehus, hvor der er plads til hele familien, der samtidig tilfredsstiller jeres behov.

 

Det er vigtigt for os at kunne tilbyde jer spændende muligheder, som giver ferien i feriehuset eller hytten ekstra værdi. Lej et sommerhus kun jer to og nyd aftenen foran kaminen efter en skøn dag i bjergene. Riv en uge eller måske bare en forlænget weekend ud af kalenderen og hold en ferie i romantikkens tegn og glem alt om hverdagens stress og jag. Ønsker I selv at bestemme ankomst- og afrejsedagen er det ligeledes muligt i mange af vores feriehuse og hytter - disse hytter og feriehuse skal dog bestilles min. 28 dage før ankomst.

 

Når I lejer en feriebolig i Schweiz, får I stadig den fulde NOVASOL service med i bagagen. Modsat i Danmark, hvor I typisk henter nøglen til sommerhuset på et lokalkontor, hvor medarbejderne også kan hjælpe med svar på diverse spørgsmål, så starter ferien i udlandet oftest direkte ved ferieboligen. Her tager husets ejer eller en kontaktperson imod jer og byder velkommen. De kan også være behjælpelige med svar på diverse spørgsmål. Skulle I, i løbet af ferien, få behov for at kontakte NOVASOL, så er vores kundeservice kun et opkald eller en mail væk.