Udsigt til Tatra Bjergene i Sydpolen
Arriving on a Saturday will increase the number of available properties

Ferieboliger i Polen

Polen er et fascinerende land, der tiltrækker et stigende antal besøgende hvert år. En del af årsagen til dette er landets naturlige skønhed, der spænder fra hvide sandstrande ved Østersøkysten til sneklædte regioner i bjergene mod syd. Undgå de store kommercielle hoteller og bestil en autentisk feriebolig i Polen. Så har I alle forudsætninger for at opdage dette dejlige ferieland. NOVASOL har en række privatejede ferieboliger i Polen, tæt på de mange spændende og forskelligartede attraktioner. Yderligere er polakkerne et meget gæstfrit folk og på trods af nationens tidligere undertrykkelse, så er det idag en moderne og indbydende feriedestination, som I kan opleve hånd i hånd med glæderne ved sommerhusudlejning.

 

 

 

Lej feriehus i Polen - PKA146

Når I skal på ferie i Polen er det en god idé at leje et feriehus, da det giver de perfekte rammer for jeres ferie. I en lejet feriebolig får I nemlig præcis den frihed I har brug for. Dette gælder uanset om I lejer en feriebolig eller hytte i Polen, et feriehus i Tjekkiet, et chalet i Østrig eller et feriehus et helt fjerde sted. I bestemmer selv om jeres feriedage skal bruges på pisterne i bjergene, på wellness tur i byen eller ved pejsen med en god bog i jeres sommerhus. I får også det perfekte udgangspunkt for udflugter til seværdigheder og attraktioner i næromådet, hvor aftenen står på fuld afslapning I jeres lejede feriehus. Glæd jer til jeres næste drømmeferie med komforten fra en feriebolig i baglommen.

 

 

feriehuse polen

Kulturelle ture til Polen bliver stadig mere populære blandt europæiske turister. Udvalget af seværdigheder og attraktioner er lige så lovende som vores udvalg af ferieboliger i Polen. Polsk rock, jazz og klassiske musikfestivaler har vundet international anerkendelse, og der er utallige orkestre, teatre og gallerier hvor de lokale talenter fremvises. Vi anbefaler, at I besøger kirken Vang stave i Karpacz, Zakopane International Folklore Festival og Krakow Jewish Culture Festival. Andre internationalt anerkendte seværdigheder i Polen inkluderer Auschwitz, Malbork slot, Wieliczka Salt Mine, samt de mange nationalparker og 14 kulturelle og naturlige seværdigheder på UNESCOs verdensarvsliste. Det polske køkken er solidt og byder b.la. på lækre kødgryderetter og pølser, men vegetarer har også masser at vælge mellem blandt en række forskellige supper, dumplings, rygeost, frisk brød og salater. I kan altid finde en god restaurant hvor I kan prøve de lokale retter, men I kunne også besøge et lokalt marked og handle ind. Så kan I, i ro og fred, prøve kræfter med polsk kogekunst i ferieboligen.

 

Lej feriehus i den polske natur

Polen er et land, der kombinerer elementer af arkitektonisk og kosmopolitisk ekspertise med store og smukke vidder af naturområder. Vores udvalg af ferieboliger i Polen giver jer adgang til utrolige landskaber samt travle byer. På bredden af Østersøen eller ved Mazurskými klare søer, vil naturelskere elske at holde ferie. Ojcow Nationalpark nær Krakow er en sand naturperle. Det er den mindste nationalpark i Polen, men den har talrige imponerende klippeskær og spændende grotter, samt et rigt dyreliv. Polen har en alsidig natur med en fantastiske kyststrækning i nord, store alpine landskaber i syd og en eventyrlig og frodig natur i øst. Foretrækker I en mere aktiv ferie, kan I nemt både cykle og gå rundt i den smukke polske natur. Skiløb og vandreture er populære i de mere ekstreme terræner, så der er virkelig noget for enhver smag, når i vælger at leje en feriebolig i Polen.

 

 

Hold badeferie i Nordpolen

Polen befinder sig ikke langt fra Danmarks grænser og er derfor lettilgængelig i fly eller på kør-selv ferie. En feriebolig udgør det ideelle udgangspunkt for at udforske de fire polske kardinal retninger. Mange rejser hertil for at nyde den smukke kyst langs Østersøen i Nord. Fra jeres feriebolig ved Polens Østersøkyst kan I opleve kilometerlange sandstrande og ørkenlandskaber med op til 30 m høje klitter. Her deler badeglade og aktive feriegæster den friske havluft til vands og på lands. Det naturlige paradis i øst tiltrækker også mange, der ønsker at befinde sig midt i Polens storslåede natur. Her hvor bjørne og ulve vandrer landskabet, der er præget af søer og idylliske skovområder, kan I leje et feriehus i Masuren til en aktiv ferie med f.eks. sejlads eller fiskeri på programmet. Tager I i modsætning vestpå, kan I glæde jer til en ferie med en masse kulturelle og gastronomiske oplevelser. Lejer I feriebolig eller ferielejlighed i Wielkopolska kan I besøge livlige byer som Poznań og Kalisz, der inviterer til kulturhistoriske seværdigheder og attraktioner. I det sydlige Polen kan I tage en tur gennem Wroclaw og Krakow før I rammer det store alpin landskab, der inviterer til en aktiv ferie med enten vandrestøvler eller ski på fødderne. Uanset hvor I lejer et feriehus i Polen, kan I altså få oplevelser af enhver slags ligemeget om I rejser med børn eller alene.

 

Skiferie Polen Bjerge

Skiløb og skønne vandreture, det hele er muligt i de polske bjerge og især hvis I lejer et feriehus i De Høje Tatrabjerge . Udover de inetnationalt kendte skisportssteder som Zakopane i Tatra Bjergene, kan man også finde mere rolige og mindre turistede skisportssteder i Polen. Her er gode tilbud til familier, da der er pister for nybegyndere, men for de mere ambitiøse alpine skiløbere og snowboardere, er der også en bred vifte af mulighder, som nok skal give et sus i maven. Mange af vores feriehuse og ferielejligheder i de polske bjerge befinder sig med god udsigt og relativt kort afstand til skiområderne. Om sommeren inviterer bjergområderne til vandre- og cykelture i fantastiske omgivelser, som børnene også vil elske. Lej en feriebolig i Sudeterne for et lidt mildere landskab med flere kulturelle byoplevelser.

 

 

Tag jeres hund med i sommerhus

Ligemeget hvor I Polen I vil leje et sommerhus, kan I helt sikkert finde et hus, der lever op til krav og forventninger for en god base til jeres ferie. Den enkle løsning er en klassisk feriebolig, hvor der er fokus på samværet, men I kan også vælge et luksus feriehus med alle tænkelige faciliteter. Lej f.eks. et feriehus med egen pool, sauna, panorama udsigt eller kort afstand til stranden eller liften. Ferien er ikke den samme uden jeres firbenede ven og ønsker I at medbringe jeres hund, skal I blot huske at søge efter vores husdyrvenlige ferieboliger, hvor jeres hund er velkommen helt uden ekstra omkostninger. I kan garanteret finde et feriehus eller en ferielejlighed i Polen, som kan tilfredsstille jeres krav og forventninger, og hvor der også er plads til hele familien.

 

Ferie med fiskeri i fokus

I polen er der rige aktivitetsmuligheder over hele landet, både i den alsidige natur og ved de mange attraktioner og seværdigheder. Landet er spækket med afmærkede vandrestier, som fører jer gennem den polske natur. Om vinteren er her rig mulighed for at stå på alpint ski og langrend i det sydlige Polen i allerfineste form. Langs Østersøkysten kan I leje feriehuse til badeferie eller med vandsport såsom surfing i tankerne. Børnene vil også elske en kanotur gennem de mange floder og søer, som især gennemskærer landet i øst. Med næsten 10.000 søer og Østersøkysten er Polen også det perfekte feriemål for lystfiskere. Prisen for et lystfiskertegn er også forholdsvis lav. I kan leje et af NOVASOLs lystfiskerhuse, hvor der er taget højde for renseplads og tilstrækkelig frysekapacitet og I kan også finde dem med båd til rådighed. Lej en feriebolig i Polen og hold en ferie med børnene, hvor der står sjove aktiviteter på programmet året rundt.

 

 

Når I lejer en feriebolig i Polen, får I stadig den fulde NOVASOL service med i bagagen. Modsat i Danmark, hvor I typisk henter nøglen til sommerhuset på et lokalkontor, hvor medarbejderne også kan hjælpe med svar på diverse spørgsmål, så starter ferien i udlandet oftest direkte ved ferieboligen. Her tager husets ejer eller en kontaktperson imod jer og byder velkommen. De kan også være behjælpelige med svar på diverse spørgsmål. Skulle I, i løbet af ferien, få behov for at kontakte NOVASOL, så er vores kundeservice kun et opkald eller en mail væk.