Arriving on a Saturday will increase the number of available properties

Altid masser af herlige sommerhuse i Vorarlberg med NOVASOL

Vorarlberg i det vestlige Østrig er næsetippen på alpelandet længst mod vest. Her kan du slå gækken løs i et af de lækre sommerhuse fra NOVASOL. Vorarlberg bare venter på dig. Stil kufferten i et af vores sommerhuse i Vorarlberg i det vestlige Østrig og mærk hvor dejligt, der er i Østrig. NOVASOL er din ekspert, når det gælder leje af sommerhuse.

Sommerhus i Vorarlberg

Alper er dejlige og det gælder også de østrigske alper. Vorarlberg er det østrigske amt, der ligger længst mod vest og som grænser op til Tyskland, Schweiz og Liechtenstein. Her får du alper for alle pengene.

 

Og her er NOVASOL leveringsdygtig i ferieboliger i alle størrelser og former og farver, og udvalget er så stort, at det altid er nemt af finde et eller flere sommerhuse, der frister. Dermed er Vorarlberg et rigtigt godt bud på et sted at holde enten sommerferie eller vinterferie - alt efter temperament. Har du skruet skiene rigtigt på, så er denne vestlige provins i Østrig det helt rigtige sted.

 

Vorarlberg er dog ikke kun for skientusiaster, men om sommeren også for naturglade vandrere og friluftsmennesker af alle slags. Desuden er masser af små hyggelige landsbyer i typisk alpestil at hygge sig over, hvor alperkøerne nærmeste går rundt i gaderne og brøler, mens bjælderne om halsen på dem ringler blidt.

 

Kort og godt, er du til alpeidyl og bjældeklang, så smid vandreskoene eller skiene bag i bilen og sæt kursen mod den vestligste provins i det herlige alpeland.