Arriving on a Saturday will increase the number of available properties

Feriehuse i Østrig - Kultur

Østrigs historie strækker sig langt tilbage i tiden og der findes derfor en række arkitektoniske og kulturhistoriske bygningsværker af stor betydning. Østrigs kulturelle arv vises i en række bygningstyper. Nogen eksempler kan være kirker og klostre, borge og slotte, museer og officielle bygninger. Som et resultat af udviklingen indenfor bygningskunsten og Østrigs brogede historie, findes der bygninger i forskellige stilarter. Østrigs byer lokker med fascinerende arkitektur som omfatter alle byggestile af betydning: Gotisk, renæssance, barok, Gründerperioden, Jugendstil og postmodernisme. Østrigs kulturelle egenart er imidlertid ikke bare præget af Østrigs historie. Østrigs samtidsarkitektur er kendt langt udover landets grænser, noget der beviser hvor aktuel og levende Østrigs kultur egentlig er.

Kulturelle særpræg

  • Enkelte østrigske dialekter kan være vanskelige at forstå. Der er også enkelte ord, som skiller sig ud fra vanlig tysk. Mange taler også engelsk.
  • Mange østrigere er glade for søndagsture og disse bliver som regel foretaget ude i naturen. Ellers mener alle østrigere, at de er født med (slalom)ski på benene!