Arriving on a Saturday will increase the number of available properties

Feriehuse i Østrig

Østrig er et ferieland med lange traditioner. Her venter alpepanorama, naturoplevelser og frisk luft, samt en veludviklet infrastruktur. Her findes også mangfoldige kunst- og kulturoplevelser og sidst, men ikke mindst, en gæstfri befolkning med en charmerende dialekt, som går lige i hjertet på dig.

 

Uanset årstid og om du ønsker en afslappende eller aktiv ferie, så har du valgt rigtigt ved at vælge et feriehus eller en ferielejlighed i Østrig. Den mangfoldige natur spænder fra sneklædte alpetoppe til slettelandskab og fra store skove i nord til krystalklare indsøer i det berømte Salzkammergut. Gå heller ikke glip af Bodensee i vest og Neusiedlersee i øst. Østrigs natur indbyder til mange aktiviteter, blandt dem vandreture om sommeren og skiferie om vinteren.

 

Ønsker man afveksling i løbet af opholdet, er der nok at vælge imellem. Historiske byer og egne, afsidesliggende bjerghytter, slotte og borge, samt en række teatre og operahuse er bare nogle af mulighederne.

 

Alt i alt er Østrig et rejsemål, som passer til børn og voksne i alle aldre, hvad enten man går ind for en ren afslapningsferie eller man vælger at kaste sig ud på skibakkerne!

 

Vores feriehuse ligger for det meste i mindre byer. Husene er ofte bygget og indrettet i typisk østrigsk stil.