Arriving on a Saturday will increase the number of available properties

Få kontante fordele, når du lejer feriebolig i Norge

Ønsker du helt igennem vidunderlige ferieoplevelser? Lej hytter i Norge, det vil du aldrig fortryde. Lad ferien tage udgangsspunkt fra en hytte i Norge og du har du alle muligheder for at opleve det virkelige Norge, polarsolen, vandfaldene og de langstrakte fjelde. Norge byder på mange attraktioner for både store og små. Tag af sted på ferie i en hytte og lær Norge at kende - ovenikøbet med mulighed for at opnå rabat på ferieoplevelserne. Rabatten opnås i de fleste tilfælde ved at vise jeres NOVASOL-lejebevis, så ha' det altid med dig.

Få 10% rabat på Stena Lines overfarter til Norge.

Har du booket et NOVASOL feriehus i Norge, kan du spare 10% på overfarten, hvis du bestiller den på det link du får adgang til via os.

Når du har booket feriehuset får du en mail med et link til din booking. Her vil du også finde linket til Stena Line, hvor du kan bestille overfarten. De 10 % rabat er allerede fratrukket i prisen.

Du kan kun opnå rabatten via det tilsendte link.

Få 15 % rabat på færgen mellem København og Oslo

Dette tilbud er gældende, når du booket et NOVASOL feriehus i Norge.

Når du har booket feriehuset, får du en mail med et link til din booking. Her vil du også finde linket til DFDS, hvor du kan bestille overfarten. De 15 % rabat er allerede fratrukket i prisen.

Du kan kun opnå rabatten via det tilsendte link.

Eidsvollbygningen er et besøg værd når du lejer en hytte i Norge eller et feriehus i Norge

25 % rabat på entrebilletten ved fremvisning af NOVASOL-lejebevis

Eidsvollbygningen er en af Norges mest kendte bygninger. I seks hektiske forårsuger i 1814 var 112 mennesker samlet her. De lagde datidens mest liberale grundlov, erklærede Norge for en uafhængig nation og valgte egen konge. I det nye publikumscenter Wergelands Hus trækkes trådene fra 1814 og frem til vores egen tid.

Et besøg på Eidsvollbygningen er lige så interessant for voksne som for børn, og i tillæg til udstillinger, guidede rundvisninger i og rundt om Eidsvollbygningen, har de også miniforestillinger med teater i sommersæsonen. Læs mere på www.eidsvoll1814.no.

Munch museet er absolut et besøg værd når du lejer en hytte i Norge eller et feriehus i Norge

20 % rabat på entrebilletten ved fremvisning af NOVASOL-lejebevis

Når du lejer et feriehus i nærheden af Oslo er et besøg på Munch museet en kulturel oplevelse af de store. Munch museet åbnede på strøget Tøyen i Oslo i 1963, og har en unik samling af den verdensberømte kunstner Edvard Munchs (1863-1944) mere end 25.000 malerier, tegninger og grafiske værker. Malerierne “Skriget” og “Madonna” er de mest kendte både nationalt og internationalt, men museets store samling er en sand skattekiste som genspejler spændviden og variationen i Munchs kunst. Udover værker fra samlingen har museet også skiftende specialudstillinger med udgangspunkt i forskellige perioder og temaer knyttet til Munchs kunst.

Museet ligger kun 5 minutter fra Oslo centrum med T-bane, og i nærheden af Botanisk have, med en hyggelig café og en museumsbutik.

 

10 % rabat på hundeslæde-kørsel

Prøv hundeslæde-kørsel med de ivrige og glade Alaska Huskyer i det smukke fjeldlandskab på Sjusjøen. En fantastisk måde at opleve naturen på, i samspil med dyrene. To personer får sin egen slæde,med 6-8 hunde og kører selv den halve tur hver, efter kyndig instruktion fra Sjusjøen Husky Tours. Børn over 13 år kører også selv, mens børn under 13 følges med en voksen. Turene er på 6,15 eller 30 km. Efter turen venter snobrødsbagning og varm drikke i grillhytten. Rabatten gælder mandag til fredag hele året (ikke vinterferie, påskeferie og jul/nytår).

Atlanterhavsparken i Ålesund er et besøg værd når du lejer en hytte i Norge eller et feriehus i Norge

GRATIS kaffe til de voksne og sodavand til børnene i Kafe Breisundet til NOVASOLs gæster ved fremvisning af NOVASOL-lejebevis

Atlanterhavsparken er et af Nordens største saltvandsakvarier og befinder sig på Tueneset, der ligger ca. 3,5 km vest for Ålesund. Havlivet langs Norskekysten og i Nordatlanten præsenteres ved 11 større landskabsakvarier, deriblandt 3 kontaktbassiner og 14 mindre akvarier. Arealerne omkring parken tilbyder dets gæster fiskesteder, vandrerstier, badesteder og flotte dykkerområder.

Når I lejer en hytte i Norge eller et feriehus i Norge er et besøg i Norges mest særegnede stavkirke et must

10% rabat på entreprisen til NOVASOLs gæster ved fremvisning af NOVASOL-lejebevis

Stavkirken i Borgund er meget godt bevaret og er den mest særegnede af de norske stavkirker. Den blev opført omkring år 1180. I det nye besøgscenteret fortælles historien om kirken og om det religiøse liv i middelalderen. Her findes der muligheder for at betragte kunst og gamle genstande fra kirken. I tillæg findes der en del billeder, film og anden information om dette tema.

I den tilhørende cafe serveres de traditionelle retter.

Ta hele familien med en tur i Kongeparken når I lejer en hytte i Norge eller et feriehus i Norge

Køb 4 billetter til 3 billetters pris - ved fremvisning af NOVASOL-lejebevis

(Er I 3 personer eller mindre, får I 15% rabat på entrebilletten)

Kongeparken er et eldorado for hele familien med over 50 fantastiske attraktioner - og det er ikke ”bare” karruseller!

Sluk branden i børnens brandstation, lav din egen chokolande i Chokoladefabrikken eller ta' en tur på Norges længeste bob-bane. Her er karuseller, show, oplevelser og attraktioner for alle aldre. Kongeparken ligger langs E39 i Rogaland, 10 minutter fra Sandnes og 20 minutter fra Stavanger. Børn under 90 cm. er gratis.

Ta hele familien med en tur i Kongeparken når I lejer en hytte i Norge eller et feriehus i Norge

10 % rabat på Geilolia Højdepark og 10 % rabat på stolliften op til Nationalparkens udsigtspunktet - ved fremvisning af NOVASOL-lejebevis

Geilolia Sommerpark har mange spændende aktiviteter for store og små. Når I lejer en hytte i Norge eller et feriehus i Norge er det en helt unik oplevelse for alle. Her kan I klatre i "højdeparken", cykle ture, ro en tur i kano eller ta liften til toppen af nationalparkudsigtspunktet og nyde Geilos bedste udsigt. I Højdeparken kan I prøve trapezer, stiger, tunnler, tarzanslynger, klatrenet og meget mere. Ved siden af Højdeparken ligger Troldeparken, som en en højdepark for de mindste.

20-25 % rabat på alle aktiviteter ved Koboltgruberne

Blaafarveværket er et 8 kilometer langt museum med oplevelser for hele familien. Blaafarveværkets oprindelse stammer fra 1772 da der blev fundet koboltmalm og oprettelsen af Koboltminerne fandt sted. I 1840-tallet havde Blaafarveværket 80 % af verdensmarkedet for kobolt. I dag er dele af Koboltminerne åbne for publikum. Du kan gå i minearbejdernes fodspor sammen med en guide, 200 meter ind i fjeldet. Her ligger også Theodor Kittelsen museet med 60 originalværker af Kittelsen. På Blaafarveværket ved Haugfossen kan I besøge Børnenes Bondegård, handle i butikken, besøge en ad de mange udstillinger og nyde en pandekage med is og blåbær. Blaafarveværket har flere spisesteder med hjemmelavet mad og tre nye kunstudstillinger hvert år.

Med Learn2 Gruppen kan I deltage på et eller flere kurser indenfor; ski, løb, cykling, windsurfing, klatring og kajak. Der tilbydes kurser på ale niveauer, med fokus på teknik og der undervises af professionelle instruktører. De forskellige kuser afholdes på forskellige steder i Norge, og der undervises i mindre grupper. Her kan I både lære noget nyt og få finjusteret jeres evner.

 Voucher med rabatkode findes i jeres bookingbekræftelse, sm modtages efter bestilling af feriebolig i Norge.