Arriving on a Saturday will increase the number of available properties

Feriehus i Utrecht

Feriehus i Utrecht

I Utrecht og omegn er der mange muligheder for at nyde naturen. Nationalparken Utrechtse Heuvelrug er blot et af de mange steder, hvor man kan nyde en spadseretur i den dejlige natur. Eller hvad med en shopping tur i Utrecht, hvor der er et utal af seværdigheder, kanal-huse, hyggelige cafeer og restauranter.

Utrecht by

Den mest iøjnefaldende bygning i Utrecht er domkirken. Fra dette højeste kirketårn i nederlandene, har man en vidunderlig udsigt over byen og omegnen. Rundtom dette centrale tårn, ligger den gamle bydel med antikke monumenter, kanaler og mindesmærker. Oplev denne smukke by til fods, på cykel eller til vands i båd, kano eller gondol. Andre attraktioner i byen er f.eks. Jernbane Museet, Central-Museet og Rietveld-Schröder-Huset.

KidZcity - For børn

I Utrecht området findes der ikke nogen store kendte temaparker, men der er mange legepladser og indendørs legeparadiser for børn. Der er bla. KidZcity i Utrecht, Ballorig i Houten og Monkey Town i Amersfoort. På det højeste punkt I Nationalparken Utrechtse Heuvelrug, omkrandset af skov, finder man Pyramiden af Austerlitz, en legeplads og forlystelsespark i ét, som er bygget som en hyldest til Napoleon Bonaparte.

Regionen

Provinsen Utrech byder på smukke landskaber og søer. F.eks. naturen omkring Vechtseen er værd at udforske. Nationalparken Utrechtste Heuvelrug kan opleves både til fods og på cykel. Gå ikke glip af de maleriske fiskerlandsbyer og de historiske byer. Vores feriehuse ligger meget centralt i dette område, så der er ikke langt til det hele.

Bestil feriehus