Arriving on a Saturday will increase the number of available properties

Feriehus i Syd-Holland

Syd-Holland er blandt andet kendt for den vidunderlige kyststrækning. Fra jeres feriebolig i det sydlige Holland kan I i jeres helt eget tempo opleve det skønne område. Der kommer hvert år mange gæster til de berømte badebyer såsom Scheveningen og Bloemendaal. Nyd havet og stranden ved Nordsøen eller besøg den imponerende Rotterdam havn. Gå også en tur gennem de smukke haver i Keukenhof i Lisse.

Hovedstaden i Syd-Holland er Den Haag. Her er der mange seværdigheder og attraktioner. Besøg f.eks. Noordeinde paladset eller Fredspaladset, hvor den internationale domstol har hovedsæde. I Innenhof kann man besigtige riddersalen, senatet og Repræsentanternes Hus, som er den nye skyline i Den Haag. Denne moderne bydel er virkelig et besøg værd. Man kan her også besøge Casino Scheveningen. Her venter en aften fuld af underholdning og evt. den store gevinst, hvis I har mod på at satse lidt af feriepengene på rouletten.

Vandland Holland

Der er stor sandsynlighed for en mindeværdig feriedag, når udflugten går fra feriehuset i Syd-Holland til en af de populære forlystelsesparker, for eksempel Duinrell i Wassenaar. Her ligger det mest spektakulære vandland med det tropiske badeanlæg Tiki Pool. Parken ligger smukt i et naturreservat og ikke langt fra kysten. I Den Haag finder man også Madurodam. Denne miniature by er en tro kopi i målestok 1:25 af de så velkendte hollandske huse.

Vindmølle i Holland

Syd-Holland er kendetegnet ved et typisk hollandsk landskab, der begejstrer gæster fra hele verden. I kan bl.a. beundre vindmølleområdet i Alblasserwaard i Kinderdijk. Siden 1997 har dette område været på UNESCOs verdensnaturarv. Syd-Holland er rig på vand og dermed perfekt til vandhunde i alle aldre. Lystfartøjer kan benyttes i næsten alle søer og Loosdrecht- søerne er særlig velegnet til vandsport. Det er en livlig legeplads for de mange privatkaptajner, der lægger til i lystbådehavne og derpå går på jagt i butikker og stiller appetitten i restauranterne. I Syd-Holland er der så meget at lave. Så tøv ikke, men book straks jeres feriebolig i Holland.