Arriving on a Saturday will increase the number of available properties

Feriehus i Overijssel

Feriehus i Overijssel

Elsker du kunst og kultur, så er et sommerhus i Overijssel også værd at overveje. Her er også rig mulighed for, at udforske det kulinariske område. Hold frokost i naturområdet De Lutte og når det gælder aftensmaden er der mange restauranter at vælge imellem i denne region.

Zwolle

Zwolle er en af de smukkeste byer i området Overijssel. Byen er kendt for sine mange historiske facader, storslåede palæer, borge og skyttegrave. Den gode logistiske placering, direkte ved havet, gjorde i det 14. århundrede, at byen hurtigt voksede og i løbet af det 15. århundrede udvikleden den sig til en mægtig handelsstad.

Aktiviteter

I Overijssel er der flere større forlystelsesparker, herunder eventyrparken Hellendoorn, forlystelsesparken Slagharen og familieparken De Waarbeek i Hengelo. I den eksotiske dyrepark Taman Indonesia Kallenkote kan man se små asiatiske pattedyr og fugle. I Sinne, som ligger i Boekelo, kan man udforske den enestående labyrint og tage en udflugt med den antikke dampjernbane.

Regionen

Overijssel er en stor region, med masser af muligheder for aktiv ferie. Tag på vandre- eller cykelture i området og oplev naturen. Naturreservater som Twentse Heuvelrug og nationalparken De Weerribben byder alle velkommen. Besøg også de smukke byer som f.eks. Giethoorn, Blokzijl og Deventer eller den nostalgiske landsby Ootmarsum, hvor man kan opleve den autentiske atmosfære i Twente regionen.

Bestil feriehus