Arriving on a Saturday will increase the number of available properties

Feriehuse i Limburg

Feriehus i Holland

Den hollandske provins har et varieret landskab. Snesevis af turistattraktioner og steder i Limburg er et besøg værd. En velkendt delikatesse er ”Limburg pie”, som er et absolut mus på menu, når I besøger Limburg.

Køreturen til Holland er til at overkomme for de fleste, som godt kan lide kør-selv feriens frihed. Kør stille og roligt af sted mod feriehuset og glæd jer til at træde indenfor I jeres private feriedomicil.

De indtagende bakker i det sydlige Limburg omfatter bl.a. Vaalserberg på 321 meter som det højeste punkt i Holland. Bakken er beliggende i den sydligste del af Nederlandene nær landsbyen Vaals. Toppen af det hollandske bjerg er kendt som Tregrænse-toppen, da Holland, Belgien og Tyskland ligger ved siden af hinanden her. Øverst er på den belgiske side er vagttårnet, ”Kong Baudouin” Den grønne og vandfyldte Maas-dal i det centrale Limburg, Peel-området og den ekspansive skov- og hedenatur i det nordlige Limburg danner en enestående nederlandsk kombination af varierede landskaber. Derfor er Limburg helt ideel til ren afslapning og dejlige feriedage i et feriehus.

Lej cykler til ferien i Holland

Når I er på ferie i Limburg, anbefaler vi at I besøger en eller flere af de mange huler. Mergellandruten er det mest berømte vejafsnit i Limburg. Denne rute løber gennem et bølgende landskab og giver mulighed for at danne sig et godt indtryk af Limburg-landskabet. Limburg er også kendt for at fejre karneval. I løbet af festperioden skaber de mange karnevalparader fest i gaderne i hele provinsen Limburg. I de forskellige byer er der udklædte personer, der danser i gaderne, karnevaler, parader og alle mulige slags muntre fester for store og små. I kan også med fordel leje et par cykler og tag på opdagelse i området omkring feriehuset.

I kan selvfølgelig også vælge at opsøge flere af disse attraktioner under jeres ophold i et af Limburgs feriehuse:

*Amusement Falconer: familieparken, der ligger i Valkenburg, er en sjov forlystelsespark for børn. For dem er her timer af sjove fornøjelser.

*Bonnefantenmuseum: Maastricht huser et museum for gammel og moderne kunst. Udover den permanente samling er der skiftende udstillinger året rundt

*Thermae 2000: dette feriested med spa ligger i Valkenburg og giver mulighed for at blive forkælet og nyde det termiske vand.

*Arcen Slotshave: er en park med et monumentalt slot og storslåede haver.

*Velvet Cave Castl-ruinerne: oprindeligt en gammel havbund, viser det typiske landskab i Limburg med lerjord. Under krigen var hulen et krisecenter i Limburg med kapel og felthospital. Vægmalerier og skulpturer fortæller denne spændende historie. Et hemmeligt tunnel-system inklusiv flagermus fører frem til den hollandske borgruin, der i århundreder har domineret Valkenburg-området. Fra slottets terrasse kan I nyde den fantastiske udsigt over Geuldal.

Feriehuse ved vandet i Holland

Fra jeres feriehus eller ferielejlighed kan I planlægge turene ud i området Limburg. Om aften planlægges næste dags oplevelser, mens I nyder roen i feriehuset. I løbet af ferien trænger I måske også til en ren afslapningsdag, hvor I sover længe, læser bøger, går ture eller blunder på terrassen - så er det bare det I gør. Ferieboliger giver nemlig jer friheden til at holde lige præcis den ferie I ønsker jer. Ingen fastlagte programmer eller faste spisetider som I skal forholde jer til. I skal blot nyde jeres velfortjente pause fra hverdagen i en feriebolig i Holland.