Arriving on a Saturday will increase the number of available properties

Rejse-/ trafikinformation

Nederlanderne har gode offentlige transportmidler og et veludbygget vejnet.

Fly

Schipol ved Amsterdam er den største lufthavn i Holland. Der er også internationale flyvninger til Rotterdam, Eindhoven og Maastricht.

Tog

Tog er et hurtigt og komfortabelt og rimeligt transportmiddel i Holland. Landet har et moderne skinnenet og hurtigtgående tog. Mellem byerne går der flere tog i timen. Intercitytog, hurtigtog og nærtrafiktog bringer dig det du ønsker. Kombinationen af hurtige tog og korte afstande sørger for korte rejsetider. Fra Amsterdam til Utrecht bruger toget 30 min. og fra Schipol til Amsterdam tar det 16 min. Videre til Den Haag tager toget ca. 45 min.

Hvis du planlægger at tage toget som tranportmiddel til dit feriehus, er det vigtigt at være opmærksom på, at de fleste feriehuse ikke ligger i gåafstand fra en togstation. Du vil da ovenikøbet skulle tage bus og/eller taxi for at komme helt frem.

Bus

Holland er dækket ind af forskellige buslinier:

  • ”Stadsbus” (bybus), ”Streekbus” (mellem og udenfor byer) og ”Snelbus” (hurtigbus). Hurtigbusserne har få stoppesteder og kører først og fremmest til ”normale” rejsetider (morgen/ ettermiddag).
  • ”Interliner”: Disse busser kører på ca. 30 strækninger. Dette er direktruter, og busserne stopper sjældent.
  • Selskapet ”Connexxion” er det eneste buselskabet i store dele af Holland; i provinserne Noord- og Zuid-Holland, Gelderland, Overijssel og Zeeland.

Færger

Det går færger fra fastlandet i Holland til flere øer. Fra Den Helder til den mest kendte ø, Texel, går det færge hver time.

Bil

Hvis du vælger Storebæltsbroen (LINK til AS Storebælt), når du kommer fra Sjælland, kan du køre hele vejen ned til Holland.

Trafiktætheden i Holland er stor, hvorfor man ofte må regne med en del køer.

Bestil ferielejlighed