Arriving on a Saturday will increase the number of available properties

Feriehus i Nord-Holland

Feriehus i Noord-Holland

Nord Holland er en enestående kombination af natur- og kulturlandskab. Ingen andre steder, finder man så store diger og dejlige og fredelige sandstrande som i nord Holland. De kulørte blomstermarker, langs med klitterne, præger området på smukkeste vis. Book din ferie i nord Holland og udforsk denne smukke provins.

Haarlem

Hovedstaden i nord Holland er Haarlem. Her er, næsten hver eneste dag, et marked der er værd at besøge. Museet Adriaan, som ligger i en vindmølle og Kirken St. Bavo er absolut også et besøg værd. Den allermest kendte by i nord Holland er selvfølgelig Amsterdam. Denne historiske by, med talrige seværdigheder og museer med bla. værker af de store kunstner som Rembrandt og Van Gogh, trækker talrige besøgende til hvert eneste år.

Forlystelsesparker

I nord Holland ligger også Europas største legeplads, som hedder Linnaeushof og ligger i Bennebroek. Denne helt enestående legeplads tilbyder rigtig mange spil og attraktioner. I Sprookjeswonderland, som ligger i Enkhuizen, findes en hel nisseby og mange flotte blomsterhaver. I St. Maartenszee ligger De Goudvis, en kæmpe inde- og udendørslegeplads. Ved havnen, i byen Den Helder, ligger der flere museer, herunder det nationale Lifeboat Museum og Meeres museet.

Regionen

Vælger du et sommerhus i nord Holland, også kendt som Kop van Noord-Holland, finder du rolige landsbyer, strande, sandklitter og marsklandskaber. Du kan tage færgen til Texel, en enestående vadehavs ø. Besøg også naturreservatet Zwanenwater. Et område med klitter og søer, enge og skove. Kunst byerne Callantsoog og Julianadorp er absolut også et besøg værd.

Bestil feriehus