Arriving on a Saturday will increase the number of available properties

Feriehus ved Hollands kyst - Zeeland

Feriehus ved Hollands kyst - Zeeland

Provinsen Zeeland er en attraktiv region med masser af hav og smukke øer. Det fascinerende landskab med de åbne vider, giver en følelse af ro og fred. Overalt møder hav og land hinanden. Hver ø har deres helt egne traditioner, dialekt og nationaldragter.

Middelburg

Middelburg er en lille, man meget attraktiv by, som ikke ligger ret langt fra vores feriehuse i Zeeland. Med sine over tusinde mindesmærker er det nærmest en mindesmærkeby i Nederlandene. Byen har et smukt kloster, som i dag er et museum. Ved klostret kan man se ”Lange Jan” som er et af de højeste kirketårne i landet. På markedspladsen kan man beundre det flotte rådhus. Vi anbefaler også at besøge den ottekantede kirke og øst havnen.

Forlystelsespark

I Zeeland anbefaler vi, at besøge ”Delta Park Neeltje Jans“ som er en temapark med vandlegeplads, orkansimulator, bådture og shows med sæler og søløver. Her er også udstillinger, der handler om oversvømmelserne i 1953 og Deltawerken. Endvidere kan man besøge akvariet og stranden. Ferieparken Mindi Mundi er også et besøg værd.

Regionen

Holder du ferie i Zeeland bør du absolut besøge de charmante havnebyer Zierikzee og Bruinisse. Et besøg i den gamle bydel af Zierikzee er heller ikke uinteressant. Oosterschelde er den største nationalpark i Nederlandene. På grund af mangfoldigheden under vandet, er Oosterschelde meget populæt hos dykkere. Ofte tager dykkerne til områderne Stavenisse og Wissenkerke.

Bestil feriehus