Arriving on a Saturday will increase the number of available properties

Feriehus i Groningen

Feriehus i Groningen

Groningen er den nordligste provins i Nederlandene og er meget autentiske med de mange middelalder kirker, bondegårde og møller i de små landsbyer. Et besøg i sælhundreservatet kan anbefales for både ung som gammel og også byen Groningen er et besøg værd.

Byen Groningen

Byen Groningen er en mangfoldig by og i 2006 blev den hædret med prisen „Bedste bymidte i Nederlandene”. Den er meget populær for ferie- og dagsturister, men også når det gælder shopping er den meget værdsat. De vigtigste seværdigheder er Martini-tårnet og Groningen Museet ved hovedbanegården. Bybilledet afrundes med de mange gamle bygninger, kanaler og grønne baggårde.

Attraktioner

I Groningen ligger landstedet „Nienoord“. Her er der svømme-borg, legepladser og minigolf. I den lille by Bovenstreek findes „Apekooi“, den bedste indendørs legeplads i Groningen. En aktiv dag med børnene kan man også få i ”Knoll'n-Park“ i Godlinze. Denne legeplads ligger i naturlige omgivelser og her er også mange muligheder for boldspil.

Regionen

Enge, marker og smukke bondegårde præger landskabet i Groningen. De blomstrende rapsmarker om sommeren er specielt flotte. Typisk for området er bakkerne, hvorpå landsbyer er blevet bygget, for at beskytte dem når vandstanden er høj. Er du til vandsport er udover windsurfing også mange muligheder for kano- og robådsudflugter. De endeløse kyststrækninger og strande indbyder til at nyde naturen i fred og ro. Lejer du feriehus her, kan vi anbefale at tage cyklen med, så du kan udforske naturen fuldt ud.

Bestil feriehus