Arriving on a Saturday will increase the number of available properties

Feriehus i Gelderland

Feriehus i Gelderland

Provinsen Gelderland var og er nummer et for en ferie i Holland. Ferie-og fritidsaktiviteterne i denne region er primært under indflydelse af naturen, geografien den værdifulde kulturarv og inne mindst af historien. Udforsk alle disse skønheder fra dit sommerhus i Gelderland!

Arnhem

Den 2. Verdenskrig har efterladt tydelige spor i Arnheim. Slaget i Arnheim var en mørk side i historien. Museet giver et stort indtryk af denne turbulente tid. I Arnheim er der rig mulighed for shopping og ”Korenmarkt“ har mange muligheder hvis man bliver sulten eller tørstig. De mange museer tilbyder et bred spektre af kunst og kultur. Et af de mere populære er ” Openlucht Museum“ som ligger omgivet af skove, fortæller historien om Arnheim og omegn. Oplev det smukke Arnheim med dit eget feriehus som udgangspunkt/base.

Forlystelsesparker

Denne region byder på mange aktiviteter og sjov for hele familien. Der er bla. ”Burgers ’Zoo”, Delfinariet i Harderwijk og ”Alpenheul” i Apeldoorn. ”Burgers ’Zoo” er en unik kopi af den tropiske regnskov, jungle, ørken og hav. Også Dronning Julianapark i Apeldoorn, Tivoli i Berg en Dal og mange former for børne Zoo og legeparadiser byder på dage fulde af sjov og spas for hele familien.

Regionen

Gelderland og Veluwe nævnes ofte sammen. Endeløse skove, moser og store sandklitter er typisk for dette område. Udover de store byer Arnhem og Apeldoorn er især den muromkransede byer Culemborg og Zaltbommel et besøg værd. I foråret, er et besøg i frugtplantagerne i Bommelerwaard og Betuwe bestemt et besøg værd. De mange frugttræer der blomstrer i fuldt flor, gør en gå eller cykeltur her helt uforglemmelig! Alt dette venter på at blive opdaget når du lejer dit sommerhus i Gelderland.

Bestil feriehus