Arriving on a Saturday will increase the number of available properties

Feriehus i Friesland

Feriehus i Friesland

Elsker du vand – så tag og besøg Friesland! En blanding af skøn natur med et fletværk af 650 km vandkanaler, vadehav og de Frisiske Øer. Derudover er denne provins et skattekammer når det gælder den frisiske kultur. Feriehusene i Frisland ligger ofte direkte ved vandet eller tæt på.

Leeuwarden

Byen Leeuwarden har en rig historie. De smukke gamle bygninger i den historiske by, beretter om denne. Brostensbelagte gader, cafeer, restauranter og butikker indbyder varmt til, at besøge denne by. Karakteristisk for denne by er det 40 meter høje ”Oldehove“ tårn med en skøn udsigt over byen. En verdenskendt attraktion er keramik museet.

Attraktioner

I området er der mange seværdigheder. Der er dog ikke nogen store forlystelsesparker her. Det er mere små parker og legepladser. For eksempel er der Aqua Zoo i Leeuwarden, som tager dig på en spændende rejse igennem undervandsverdenen. Der er forlystelsesparken ” Duin en Zathe“ i Appelscha, som er en lille park fuld af attraktioner og masser af underholdning. Der findes også en indendørs "Monkey cage" til de små børn og en "Top Dance" til de unge.

Regionen

Det Frisiske landskab er meget varieret. I "Gaasterland" er der skove, i "Friese Wouden" er der skove, heder og klitter. De regelmæssige færgeoverfarter til øerne Vlieland, Terschelling, Ameland og Schiermonnikoog bestilles nemt og er derfor meget populære mål for dagsudflugter. Smukke landsbyer, som absolut er et besøg værd, er Sneek, Staveren, Hindeloopen, Schlösser og Workum.

Øen Terschelling

Bestil feriehus