Arriving on a Saturday will increase the number of available properties

Feriehus i Drenthe

Feriehus i Drenthe

I regionen Drenthe finder man et varieret landskab med en præhistorisk fortid. De naturlige og historiske rigdomme opleves bedst til fods, på cykel eller på hesteryg. Og selvfølgelig er et must at besøge stendysserne ”Hünengräber“.

Assen

I Assen finder man en mangfoldighed af kunst og kultur. Den gamle bydel byder på mange historiske bygninger, museer, gallerier, kunst og teatre, som er et besøg værd. Fans af motorsport vil være begejstret for TT Assen Ringen. På de guidede byture kan man høre om Assens fortid og nutid. Et ophold i et af NOVASOLs feriehuse i Drenthe er, med et besøg i denne smukke by, helt fuldkommen.

Attraktioner

Udover TT Assen Ringen for alle motorsport-entusiaster er der mange seværdigheder i denne provins. En ægte attraktion i Drenthe er det, at besøge fårene på ”Balloërveld”. En populær forlystelsespark er ”Plopsa Indoor“ i Coevorden, som også når det er dårligt vejr, byder på underholdning for hele familien. Den største indendørs forlystelsespark er ” Speelstad Oranje“, et absolut must for børnefamilier. En anden fabelagtig temapark er ” Kabouterland Exloo“, som er fuld af nisser, trolde og dyr.

Regionen

Provinsen Drenthe har meget grøn natur og er ideel til vandreture, mountainbiking, cykling eller ridning. Et besøg på fårefarm tidligt om morgenen er også at anbefale. Dagsture til øst de Frisiske Øer Borkum og Schiermonnikoog er også muligt. Provinsen har tre nationalparker og meget mere.

Bestil feriehus