Arriving on a Saturday will increase the number of available properties

Feriehus i Noord-Brabant

Feriehus i Noord-Brabant

Brabant, kommer fra udtrykket ”Brac bant” = en sumpet, øde region. Men i årenes løb er den barske og ugæstfri jord erstattet af naturlig skønhed, venlighed og en burgundisk indflydelse. I nærheden af vores sommerhuse i Nord-Brabant finder man forskellige byer og turist attraktioner.

Den Bosch

'S-Hertogenbosch er hovedstaden i Noord-Brabant. Byen er præget af gotiske bygninger, charmerende butikker og gode restauranter. På det smukke torv findes en sjælden brønd, som man kan gå hen over. Tag en sejltur på Binnendieze, en vandkanal , der engang blev brugt til, at levere vare til bindingsværkshusen. Den smukke St. Johns Cathedral er højdepunktet af Brabant gotiske stil og er et besøg værd.

Forlystelsesparker

Nord-Brabant har flere top attraktioner, som nemt kan nås fra feriehusene. Den mest berømte er forlystelsesparken Efteling. Denne park tilbyder mange fantastiske attraktioner for alle aldre. I Hilvarenbeek ligger Safari-park Beekse Bergen. Her kan man opleve de vilde dyr helt tæt på. Parken har også en stor legeplads. I den østlige del af Brabant ligger parken Hemelrijk med en dejlig indbydende sandstrand og en stor indendørs legeplads.

Regionen

Nord-Brabant er det perfekte feriemål, når det drejer sig om ferie i naturen. I nationalparken Biesbosch, kan man nyde naturen og vandet. Andre naturområder, såsom Het Groene Woud og Maashorst, bliver mere og mere populære. Ikke langt fra sommerhusene i Nord-Brabant findet også mange smukke landsbyer og i nationalparken Loonse en Drunense Duinen, kan man vandre i sandklitterne.

Bestil feriehus