Arriving on a Saturday will increase the number of available properties

Ferieboliger i Holland

Oplev møller og tulipaner i Holland

Book en uforglemmelig ferie i Holland, en særlig destination for feriehusudlejning, hvor hele familien kan nyde sjove udflugter, skovklædte naturreservater, masser af vand til de der elsker at bade, flotte storbyer fulde af kultur og ikke mindst masser af flad vej, for de der vil holde ferie med cyklen. Holland er et land med mange attraktioner for feriegæster i alle aldre. Holland er ideelt til et ophold i en feriebolig, både korte ophold og som en destination for den lange sommerferie. Fra Danmark er der ikke langt i bil, hvilket gør Holland til en oplagt kør-selv destination. Ligegyldigt hvor I ønsker at tilbringe jeres ferie, så kan I holde en spændende ferie, i en privat atmosfære, flere af vores huse kommer med privat pool, hvor børnene kan lege med i nyder solen i haven. NOVASOLs ferieboliger er placeret i de smukkeste regioner i landet for eksempel langs de vige kyster, ved Maastricht eller i Amsterdam. Bliv inspireret her og find din favorit feriebolig i det smukke Holland.

 

 

  • Smukke byer og traditionelle landsbyer
  • Masser af spændende museer, forlystelsesparker og fantastiske seværdigheder
  • Masser af smukke vandre og cykelruter til den aktive ferie
  • Ferie med hund og andre kæledyr er muligt!
  • Holland er en god feriedestination med attraktioner og seværdigheder for hele familien.
  • Du kan holde både storbyferie og badeferie i Holland

 

Unik kultur på ferie i holland

Zeeland er et yndet feriemål i Holland, især i sommeren på grund af stranden og havet. Her har vi masser af feriehuse helt ned til stranden, hvorfra du har panoramaudsigt og havet og børnen selv kan løbe til vandet. Om dagen kan i lege og nyde den bagende sol, om aftenen kan i tage en hyggelig tur langs kysten og tage jer en lækker godnatdrink på en af de mange hyggelige strandapvillioner der findes langs stranden. Når I er på ferie i Zeeland bør i leje eller medbringe cykler og opleve de helt fantastisk smukke cykelture gennem det store og åbne landskab, de smukke digerne og de brede klitter. Book dit feriehus idag og hold badeferie i Zeeland. Holland er selvsagt et temmelig fladt land, undtagen i Limburg. På grund af det bakkede landskab i regionen er Limburg er et populært feriemål, for eksempel en cykelferie. På grænsen til Tyskland og Belgien er cykel landskabet perfekt, hvis man vil være aktiv, stierne bliver nogle steder afbrudt af større grønne bakker, buske og skovklædte natur. Book feriehus i dag og hold en aktiv ferie i Limburg. Når du hører Holland, tænker du sikkert straks på vand og masser af det. Hos NOVASOL har vi masser af feriehuse til jer der vil bo nær kysten i og nyde havet og dets mange muligheder. Er familien til ferie langs de mere rolige søer, kan i leje et feriehus helt ned til vandet på en af mange utroligt smukke hollandske søer, hvorfra i har fantastisk udsigt og rig mulighed for vandsport som kajak, windsurfing og lystfiskeri. Disse naturområder er ideelle til ferie med børnene, der kan nyde timevis af leg og sjov i vandet. Hos os er det også muligt at leje flere husdyrvenlige ferieboliger, således skal jeres elskede hund ikke blive hjemme og i kan få jer en ferie hvor hele familien er samlet! Populært blandt hollænderne selv er Giethoorn, også kaldet "Nordens Venedig", et smukt område med gamle stråtægte huse og gårde, hvor der imellem går masser af kanaler. Her kan i se smuk akitektur og masser af ælgammel hollandsk kultur. Hvis i vil have ferie med ekstra gode og smukke cykel og vandreture, så kunne i overveje at leje et feriehus i Gelderland! Gelderland udnævt af hollænderne selv til at være vandre- og cykelprovinsen i Holland, der også er kendt for sine kulturelle tilbud, unikke gæstfrihed og smukke natur i Veluwe og Achterhoek.

 

 

ferie med hund i holland

Oplev Holland som feriedestination. Bo i en fuldt møbleret feriebolig i Holland. Hvert feriehus og lejlighed er indrettet efter ejerens personlige smag og gør derfor et ophold i Holand til en unik og autentisk oplevelse. Fra jeres private feriebolig har I alle muligheder for at udforske Hollands mange seværdigheder, smukke natur og spændende byer. Her kan I læse mer eom hvad Holland kan byde på og derefter book jeres feriehus Holland.

 

ferie med privat pool i holland

NOVASOL er en Europas største virksomhed indenfor sommerhusudlejning. Vi har rigtig mange forskellige sommerhuse og ferieboliger i Danmark og resten af Europa, som I kan vælge imellem. Udvalget af ferieboliger i Europa udvides hele tiden, så I kan sagtens vende tilbage og leje en dejlig feriebolig til den næste ferie. Vi har noget for enhver smag og pengepung! Noget vi bryster os meget af, er at vi har masser af husdyrvenlige ferieboliger, således kan i stortset altid holde ferie med Hund. Dvs. at i sparer penge og får en ferie hvor hele familien er samlet! I holland kan i også finde masser af luksus-feriehus med privat pool og panorama havudsigt. Disse huse er for dig, som ønsker en ekstraordinær ferie for hele familien. Disse huse er ofte udstryret med spa, sauna, lækre møbler og lækkert design. Vi har selvfølgeligt også et bredt udvalg for de der ønsker en mere simpel ferie, hvor naturen, nærvær med familien og udendørs aktiviteter er i centrum. Disse feriehus er ofte omgivet af smuk natur og udstyret med en pejs, hvor man kan hygge sig om aftenen.

 

 

feriebolig holland

De hollandske kyster er kendte for deres gode badestrande, og de fleste steder er vandet dejligt og velegnet for børn. Besøg de dejlige badebyer, som ligger ved digerne der beskytter Holland mod vandmasserne. Nyd en sommerdag med badeture, en forfriskende is og en god frokost på en af de mange restauranter langs kysten. Tager I væk fra kysterne og ind i landet, vil I hurtig opdage hvorfor Holland er så kendte for deres blomsterproduktion. PÅ rad og række står det ene drivhus efter det andet. Når det er sæson for b.la. tulipaner, kan I se det smukkeste blomsterhav i alle farver. I parken Keukenhof, beliggende mellem Amsterdam og Haag, kan I fra marts og frem til maj, se mere end 800 forskellige slags tulipaner. Parken er utrolig smuk og for børnene er der legeområder. Tag evt. en madkurv med og nyd frokosten omgivet af tulipaner. Når I bevæger jer rundt i landet vil I naturligvis også møde de karakteriske hollandske møller, som er nemme at spotte i det flade land.

 

feriehus holland

Holland er et dejligt ferieland og udover mange smukke naturoplevelser, er her også meget at opleve de en række forskellige byer. Amsterdam er et fantastisk levende og kalejdoskopisk virvar af mennesker, kulturer og folklore. Her finder I også nogle af verdens bedste museer - eksempelvis det berømte Rembrandt Museum eller Stadelejk museet med moderne kunst. En guidet tur rundt på kanalerne, giver jer et rigtig godt indtryk af byens mangfoldighed af nyt og gammelt. Rotterdam er også et besøg værd, særligt hvis I er interesserede i arkitektur. I byen finder I det hollandske arkitekturmuseum og fra turistkontoret på samme sted, kan I tage med på ture rundt i byen. Haag er den royale og diplomatiske by, samt en meget grøn by med mange parker. Besøg f.eks. parlamentsbygningen, som ligger placeret centralt i byen. Bygningen var tidligere jagthytte for de adelige og er et imponerende bygningsværk.

 

 

badeferie i holland

Når I lejer en feriebolig i Holland, får I stadig den fulde NOVASOL service med i bagagen. Modsat i Danmark, hvor I typisk henter nøglen til sommerhuset på et lokalkontor, hvor medarbejderne også kan hjælpe med svar på diverse spørgsmål, så starter ferien i udlandet oftest direkte ved ferieboligen. Her tager husets ejer eller en kontaktperson imod jer og byder velkommen. De kan også være behjælpelige med svar på diverse spørgsmål. Skulle I, i løbet af ferien, få behov for at kontakte NOVASOL, så er vores kundeservice kun et opkald eller en mail væk.