Arriving on a Saturday will increase the number of available properties

Ferie på de græske øer

Der ligger flere end 6.000 øer af forskellig størrelse rundt omkring i Ægæerhavet og det Joniske hav. Af disse er imidlertid mindre end 4 % beboede. Alt i alt har øerne en samlet kystlinje på mere end 7.500 km; med andre ord absolut plads nok til at nyde solen og havet. Overalt findes der kilometervis af sandstande og/eller strande med de typiske sorte vulkansten liggende inderst inde i de små bugter.

De græske øer byder også på førsteklasses betingelser vandsportsentusiaster. Sejlads, dykning, snorkling, svømning, stå på vandski eller surfing - alt er muligt. Selv paraglidere udnytter de gode forhold og "sejler" gennem luften.

De arkæologiske skatte, som primært findes på mange af øerne, fortæller om den græske historie samt landets gamle kulturer. Endnu i dag levendegøres denne arv via traditionelle fester.

De græske øer er begunstiget af et behageligt klima, korte afstande og optimale betingelser på strandene og i vandet, hvilket betyder at øerne er foretrukne rejsemål for både grækerne selv og blandt de mange udenlandske turister.