Arriving on a Saturday will increase the number of available properties

Feriehuse og ferielejligheder på Peloponnes

Peloponnes er en halvø med et frugtbart landskab. Er I interesseret i historie, er der nok at udforske i dette område. Besøg f.eks. byerne kendt fra antikken: Korinth, Olympia, Epidauros og Mykene. Oplev landskabet med sine bjerge samt vegetationen langs kysten.

Vi kan tilbyde feriehuse øst for Korfos i Ermioni, som ligger på vestkysten mellem Pirgos og Pylos, men også mere sydligt på halvøen Mani. Befolkningen her er vældig gæstfri og deres åbenhed skal opleves. Bestil et feriehus fra NOVASOL i dette hyggelige område og oplev gæstfriheden på nært hold.

 

På Peloponnes anbefaler vi følgende udflugter:

 

Fiskerbyen Korfos

Korfos er en fiskerby, som den dag i dag er afskærmet fra diskoteker og souvenirbutikker. Det rene, klare vand og den dejlige sandstrand indbyder til strandture.

 

Pilos

Pilosbugten ligger beskyttet fra det åbne hav af den 4,5 km lange ubeboede ø Sfakteria. Den lille by Pilos har en yachthavn, gode spisesteder og gode badestrande. NOVASOL kan tilbyde feriehuse på dette hyggelige sted, som er perfekt til badeferie.

 

Epidaurus

Epidaurus var hovedsædet for guden Asklepios og var et vigtigt centrum for helbredelse. I dag kan man se udgravninger og et stort udendørs teater, hvor der om sommeren afholdes festivaller.