Arriving on a Saturday will increase the number of available properties

Ferie på det græske fastland

Peloponnes er en halvø med et frugtbart landskab. Er I interesseret i historie, er der nok at udforske i dette område. Besøg f.eks. byerne kendt fra antikken: Korinth, Olympia, Epidauros og Mykene. Oplev landskabet med sine bjerge samt vegetationen langs kysten.

Vi kan tilbyde feriehuse øst for Korfos i Ermioni, som ligger på vestkysten mellem Pirgos og Pylos, men også sydlig på halvøen Mani. Menneskene her er vældig gæstfrie og deres åbenhed skal opleves. Bestil et feriehus fra NOVASOL i dette hyggelige område og oplev gæstfriheden på nært hold.

Også Thessalien har utroligt meget at byde på. Er I interesseret i at lære mere om det gamle Grækenland, vil I her kunne besøge museer og udgravninger. Er I mere til afslapning ved stranden, er der masser af skønne, lange badestrande. I de mange bugter kan I drømme jer væk fra hverdagens stres og jag og bare nyde den pragtfulde udsigt. Havet er også et paradis for sejlere og andre, med smag for aktiviteter til vands. Forsøg jer f.eks. med dykning.

Det evigt grønne landskab på halvøen Pilion er fyldt med figen- og pistacietræer, som befinder sig nær havet, mens lindetræer og kastanjetræer vokser i bjergene. Havnebyen Volos har mange hyggelige små spisesteder. Herfra kan man også tage på udflugt til øen Sporaden.