Cote d´Azur
Arriving on a Saturday will increase the number of available properties

Ferieboliger i Frankrig

Sommerhusudlejning i Frankrig har mange facetter. Kilometer lange sandstrande blandt idylliske bugter i syd og en verdensberømt hovedstad mod nord, med alt hvad hjertet kan begære indimellem. Frankrig byder på alt fra kulturelle ophold til daseferie og vandreferie ved Europas højeste bjerge. Det er ikke så underligt at flere millioner ferieglade turister valfarter hertil år efter år - landet kan tilfredsstille enhvers behov. Yderligere byder det franske ferieidyl på et hav af oplevelser og aktivitetsmuligheder for både børn og voksne, ligemeget hvor i landet I vil holde ferie i et feriehus. Landet har også en lang og spændende historie og en interessant kultur, som har sat sit særpræg på hele nationens befolkning, der har sin egen unikke charme og de fleste steder er imødekommende overfor turister. Det franske folk er også ekstremt kendt for sine gastronomiske egenskaber og I finder hele 600 restauranter med Michelin stjerner spredt over hele landet, der byder på kvalitet og diversitet. Frankrig er en oplagt feriedestination året rundt for par såvel som familier, der ønsker en afslappende ferie med et væld af aktivitets- og udflugtsmuligheder.

 

 

 

Lej feriehus eller ferielejlighed i Frankrig

Hvis I skal på ferie I Frankrig, vil et lejet feriehus give jer de ideelle rammer om jeres ferie. Med et feriehus eller en ferielejlighed får I friheden til helt selv at vælge hvordan og hvorledes I vil bruge jeres feriedage. I bestemmer selv om dagen skal bruges i solen på stranden, i komforten af jeres feriehus ved poolen eller om I vil på længere dagsture blandt den skønne natur og spændende kultur. I kan også vælge præcis de faciliteter, som I føler er nødvendige til jeres ferie, og selv bestemme tempoet. På en sommerhusferie er I altså 100% uafhængige af tidsplan og andre stressende faktorer. Et feriehus vil give jer et fremragende udgangspunkt for jeres ferie i solrige Frankrig og muligheden for at besøge præcis de attraktioner og seværdigheder I ønsker. At holde ferie i et feriehus eller en ferielejlighed giver jer rig mulighed for, at opleve det autentiske Frankrig.

 

 

Lej feriebolig og villaer i Frankrig

En ferie i Frankrig er meget vanedannende, da man kan finde næsten alle typer natur, utallige skønne byer og et væld af aktivitetesmuligheder hele året rundt. Der er omkring 300 soldage, hvorfor her er oplevelser til mere end en menneskealder. Landet er spækket med nationalparker og andre naturseværdigheder og så huser det 41 kulturelle og naturlige seværdigheder på UNESCOs verdensarvsliste. Om sommeren drager badeglade feriegæster mod Sydfrankrig, hvor der er kilometervis af fantastiske børnevenlige badestrande, som ligger klos op og ned ad charmerende kystbyer. Overalt i Frankrig finder I skønne lokale vine. Hvis I ønsker en smag på den franske vinindustri kan I leje en feriebolig i nogle de mest kendte vinregioner i Vestfrankrig og nyde det skønne landskab. Tager I i modsætning til det østlige Frankrig kan I glæde jer til en aktiv vandre- eller cykelferie i den skønne bjergrige natur omkring eksempeltvist Mont Blanc. Om vinteren forvandler dette bjergområde sig til skiområder i verdensklasse især for alpint skiløb. Bjergområdet er orgså kendetegnet ved fantastisk mad og vin uanset sæson. Frankrig er yderligere spækket med storbyer, såsom Paris, Marseille, Nice, Bordeaux og Lyon, som inviterer til fede byoplevelser. Når I lejer feriehus i Frankrig i sommerferien, skal I heller ikke misse Tour de France, hvilket tiltrækker en masse sportsentusiaster. På jeres ferie i Frankrig vil I altså næppe løbe tør for aktivitets- og udflugtsmuligheder.

 

Lej et feriehus i de franske alper

Frankrig er et særdeles mangfoldigt land, som byder på en masse, men de fleste bliver især tiltrukket af Sydfrankrigs pragtfulde kyststrækning. Dette er i stor del grundet det dejlige vejr og et børnevenligt og skønt landskab, samt at området er en traditionstro feriedestination. Under begrebet Sydfrankrig hører typisk Côte d'Azur (Den Franske Riviera), Provence og Languedoc-Roussillon, hvor NOVASOL udlejer skønne feriehuse og ferieboliger langs middelhavskystens turkisblå vand. De franske alper er også en lokkende feriedestination både for vinter- og sommerferie, hvor der er endeløse cykel- og vandreruter samt en masse andre aktiviteter på de store bjerg balkoner. Nordfrankrigs mangeartede landskaber er bestemt også en ferie værd, hvis I ønsker en ferie med historiske og kulturelle input. Her er især området omkring Normandiet, Bretagne og Nord Pas de Calais specielt eftertragtede og så er afstanden til Paris ikke utrolig stor. Frankrigs atlanterhavskyst er også en berømt feriedestination, som byder på skønne landskaber og fantastiske strande. Hvis I vil på ø-ferie kan dette også opnås, hvis I lejer feriehus på skønne Korsika. I kan leje feriehuse over hele Frankrig året rundt, som vil danne den perfekte ramme om jeres næste ferie.

 

 

Lej feriehus i Cannes

En ferie i Sydfrankrig betyder solrige dage på stranden i elegante omgivelser. Hvis I drømmer om en ferie med afslapning på dagsordenen vil en feriebolig eller ferielejlighed ved Middelhavet langs Den Franske Riviera i Cote d'Azur eller Provence være oplagt. Her kan I nyde en autentisk provencalsk atmosfære fra en villa ved kysten eller lidt længere inde i landet. Strandene her i området er nogle af de bedste i Europa og er både smukke, rene og godt veligeholdt. Storbyerne såvel som de mindre landsbyer i Sydfrankrig inviterer til sjove aktiviteter, enestående kulturelle og kulinariske oplevelser og har et skønt landskab omkring sig. Især storbyerne har fantastiske shoppemuligheder på de mange lokale markeder, som summer af liv og stemning, samt på shoppegaderne, hvor I vil finde en række eksklusive butikker. I højsæsonen kan I forvente et hav af turister i det meste af Sydfrankrig, men dette stopper jer ikke fra at opleve den fantastiske sydfranske charme. Lej et feriehus eller en ferielejlighed og oplev dette fantastiske område med alle glæderne ved sommerhusudlejning.

 

Lej chalet i alperne hos NOVASOL

Vælger I at leje et feriehus eller chalet i de franske alper vil I opleve en af de mest varierede og smukke feriedestinationer i Frankrig. De franske alper er både perfekte til en aktiv ferie med betagende nye oplevelser og til en afslappende familieferie i skønne omgivelser. De mange små landsbyer summer af fransk bjergstemning og de større byer såsom Chamonix byder yderligere på fede shoppe-, spise- og en masse aktivitetsmuligheder. Alperne er kendt for sin unikke gastronomiske tilbud, som blander det bedste af flere verdener. Liftene kører året rundt, så I kan nemt starte jeres dag på bjerget ligemeget om det er med ski eller vandrestøvler på føderne, hvor der venter bjergtoppe, skråninger og kilometerlange enge - som taget fra et postkort. Hvis I vil opleve lidt mere aktion i sommermånederne, kan I f.eks. prøve kræfter med mountainbiking, paragliding, vandsport i søer og floder, bjergklatring eller endda stå på ski på gletsjerne i toppen. I bliver altså ikke snydt for en aktiv ferie i topklasse når I lejer et chalet eller en ferielejlighed i Alperne. I de varme sommermåneder er vejret på bjerget solrigt og varmt og om vinteren ligger det kolde vejr grundlaget for en fantastisk skiferie i nogle af Europas bedste skiområder. Uanset sæson og om I rejser efter en aktiv eller afslappende ferie, vil et feriehus i Alperne være en ideel base i skønne omgivelser.

 

 

Lej et feriehus i Nordfrankrig omkring Paris

Når I vælger et feriehus eller en villa i det nordlige Frankrig, befinder I jer midt i fransk kultur, historie, nær havet og et væld af seværdigheder og attraktioner. I kan leje et feriehus i Normandiet, der strækker sig langs kysten ved Den Engelske Kanal og Atlanterhavet, som har fået navnet efter vikingernes invasion i år 911. Langs kysten finder I børnevenlige strande, charmerende havne- og fiskebyer samt en række historiske og kulturelle seværdigheder. Se f.eks. strandene hvor de allierede tropper gik i land under D-Day den 6. juni 1944 med kodenavnene Sword, Juno, Utah og Omaha, som også huser en række museer om områdets historie. Her ligger også klippeøen Mont Saint-Michel, som er blevet optaget på UNESCOs verdensarvsliste. Lejer I et feriehus på halvøen Bretagne i det nordvestlige Frankrig, byder ferien på historie, eventyr og en fantastisk natur. Her er der rig mulighed for enstående vandre- og cykelture blandt den mystiske natur. Hvis I vil på en kulturel ferie med nærliggende badestrande og skøn natur, skal I leje en feriebolig i Nord-Pas de Calais i det nordøstlige Frankrig. Her finder I mangfoldige landskaber og i byerne er der skønne monumenter og spændende museer, såsom hhv. Grand'Place i Arras og Centre Historique Minier i Roubaix. Når I lejer et feriehus især i det nordøstlige Frankrig, er I heller ikke langt fra byernes by Paris, som er en ferie værd i sig selv. Dog så er jeres feriehus den perfekte base for dagsture til byen, som byder på alt fra kulturelle oplevelser til gøglere i gaderne.

 

Lej luksus feriehuse med pool

Ligemeget hvor I Frankrig I gerne vil rejse hen på jeres næste ferie, kan I garanteret finde et feriehus, en villa eller en ferielejlighed, der kan tilfredsstille jeres krav og forventninger. I kan vælge den helt enkle løsning med en klassisk feriebolig, hvor de hyggelige stunder og samværet er i fokus, eller I kan leje et luksus feriehus med alle tænkelige faciliteter. I kan f.eks. finde huse med egen udendørs pool, spa og panorama udsigt eller andet luksus til at forsøde jeres ferieophold med. Ønsker I at medbringe hunden på jeres sommerhusferie, skal I blot huske at søge efter vores husdyrvenlige ferieboliger, hvor hunden er velkommen helt uden ekstra omkostninger. Vores sommerhuse hos NOVASOL er privatejede og har derfor hver sit særpræg fra ejeren. Vi er sikre på at I kan finde et sommerhus i Frankrig, der lever op til jeres krav og forventninger, og hvor der også er plads til hele familien.

 

 

Mad og Vin i Frankrig

Frankrig er gastronomiens hovedstad og har været verdenskendt for sin opfindsomhed, kreativitet og kvalitet i århundreder. Overalt i Frankrig, selv på de mindste restauranter og caféer, overrasker den lokale mad og vin de fleste feriegæster. Kendte franske specialiteter inkluderer sauce béarnaise, moule mariniére og mousse au chocolat, som vi efterhånden også er bekendte med i Danmark. Desuden byder de forskellige regioner i landet på opsigtsvækkende variationer med lokale særpræg og specialiteter. Prøv eksempelvist cassoulet i det sydvestlige Frankrig, raclette fondue i alperne eller smag på 'det ædle køkken' i Paris. Hvis ikke I kan finde nogle overraskende kulinariske oplevelser, så spørg den lokale franskmand, han vil helt sikkert hjælpe dig sikkert til bords. Middagen akkompagneres altid af ost og vin, som franskmændene endvidere er verdenskendt for. Kendte franske vine kommer bl.a. fra områderne Bordeaux, Bourgogne, Provence, Alsace, Champagne, Cascogne og Savoie. En ferie er ikke en ferie uden god mad og nye kulinariske oplevelser og dette bliver næppe en udfordring i Frankrig.

 

  • Frankrig er spækket med skilte, trafikradarer og politi, da landets trafikdødelighed var en af de højeste i Europa for få år siden. Det er derfor bedst at holde sig til fartgrænsen, det koster et klip i kørekortet samt en meget dyr bøde at køre for stærkt. Besiddelse af såkaldte radardetektorer bliver også straffet med bøder på op til €2000, samt forbud mod at køre i landet i visse tilfælde.
  • Franskmænd er kendt for ikke at være særlig gode til fremmedsprog, hvilket er sandt i en hvis grad. Engelsk forstås ikke overalt og mange vil blot svare på fransk, men i de større turistområder bliver dette ikke et problem.
  • På fransk siger man ikke 'du' (toi) men 'de' (vous) i alle tilfælde. Det ses som værende uhøfligt at sige du og kan frastøde mange franskmænd.

Når I lejer en feriebolig i Frankrig, får I stadig den fulde NOVASOL service med i bagagen. Modsat i Danmark, hvor I typisk henter nøglen til sommerhuset på et lokalkontor, hvor medarbejderne også kan hjælpe med svar på diverse spørgsmål, så starter ferien i udlandet oftest direkte ved ferieboligen. Her tager husets ejer eller en kontaktperson imod jer og byder velkommen. De kan også være behjælpelige med svar på diverse spørgsmål. Skulle I, i løbet af ferien, få behov for at kontakte NOVASOL, så er vores kundeservice kun et opkald eller en mail væk.