Arriving on a Saturday will increase the number of available properties

Husbåde i Finland

Ved at leje en husbåd i Finland, er I på ferie lige ved vandet! Flere af NOVASOLs feriehuse ligger på havnefronten i Finland, men der er også mulighed for ferie direkte på vandet. Så hvorfor ikke tilbringe jeres ferie i landet tusind søer? NOVASOL har feriehuse i Finland for dem, der ønsker at opleve den naturlige skønhed i landet. Her kan I virkelig nyde en harmonisk ferie i fred og ro.

 

Husbåd Finland

En ferie på en husbåd er noget ganske særligt. Nyd de nye smukke udsigter hver dag. Udsigten over vandet er helt fantastisk. Solbadning på soldækket og en dukkert for at køle af. Mere eller mindre alle husbåde i Finland har deres egen sauna, så I kan tage del i den finske tradition for saunaen efter en dag på havet. Vandet i Finland er fuld af fisk, så hvorfor ikke fiske direkte fra husbåden. Muligheder er mange, når I holder ferie på en husbåd. læg til ved nye havne hver dag og opleve skønheden i Finland. Ved at leje en husbåd i Finland, kan I bestemme, hvordan jeres ferie skal se ud.

Søer Finland

Ved at leje en feriebolig i Finland, kan I nyde en rolig og fredelig ferie i smuk natur. Finland er et land fuld af kontraster, der skal opleves. Der er en fantastisk smuk uberørt natur i Finland. Her er midnatssol og nordlys. Finland er landet med tusind søer, spredt i det grønne og blå landskab. Det er især rart at nyde den dejlige natur og de smukke kontraster ved vandet. Oplev en ferie ud over det sædvanlige ved at leje husbåd i Finland.