Arriving on a Saturday will increase the number of available properties

Lej ferielejlighed på Fanø

Nu er det både muligt for jer at leje ferielejligheder og sommerhuse på Fanø igennem NOVASOL. Ferielejlighederne ligger i det store feriekompleks; Fanø Bad. I får derfor gode muligheder for at holde ferie enten med familien eller venner, hvor I kan bo dør om dør og selv bestemme dagenes indhold og tempo samt planlægge aktiviteter sammen eller hver for sig.

 

Lej ferielejlighed på Fanø

Ferielejlighederne på Fanø har den perfekte beliggenhed for en afslappet ferie i det uformelle ø-liv på Fanø, tæt på alle tænkelige faciliteter. Selve lejlighederne er nyrenoverede og individuelt indrettede. Til fælles afbenyttelse er bordfodbold, airhockey og udendørs bordtennis. Vores ferielejligheder ved Fanø Bad ligger alle 100-200 meter fra den vidunderlige strand og har oftest en flot udsigt over det naturskønne område. I kan helt sikkert finde en lejlighed som lever op til jeres krav for en god ferie. Hvis I vil have det firbenede familiemedlem med på jeres ferie, skal I blot huske at søge efter en af vores husdyrvenlige ferielejligheder, hvor hunden kan komme med helt uden ekstra omkostninger.

 

Tag på ferie til fantastiske Fanø

Lejer I en ferielejlighed ved Fanø Bad bor I lige ved Danmarks bredeste og hvideste sandstrand. Som nabo har I også en 18 hullers golfbane og for de mindre øvede golfspillere, er der minigolf samt tennis i nærheden. Fra ferielejlighederne er der kort afstand til indkøb, restaurant, de mange shopping muligheder i Nordby samt den lækre badestrand. Herudover er der gratis adgang til Fanøs store indendørs legeland, som en del af de mange kundefordele I får, når I lejer en ferielejlighed eller et sommerhus i Danmark, hos NOVASOL.

 

 

Har I brug for en forlænget weekend, til ren afslapning og nye indtryk, er en miniferie i Fanø Bad helt perfekt. I får 3 overnatninger til en super pris, samt muligheden for at slippe tøjlerne og stresse helt af i dejlige rammer. Her har I nem adgang til mange af øens lækre restauranter, hyggelig shopping i de lokale butikker samt afslappende gåture på de flotte strande eller i de smukke byer. Det har aldrig været lettere at leje en ferielejlighed!

 

Får I en pludselig trang til at holde weekend med familien væk fra vante rammer, så snup 2 overnatninger I Fanø Bad og få en fantastisk god pris. En tur til Fanø lidt uden for sæson er relativ billig, hvilket typisk gør at du kan foretage dig en masse uden det sprænger budgettet.

 

Lej en ferielejlighed på Fanø og få nogle fantastiske oplevelser i naturen

Ferie i et ferielejligheder og sommerhuse på Fanø tilbyder jer et væld af spændende aktiviteter og gode oplevelser til jeres ferie. Besøg f.eks. Østersbankerne og få en lækker aftensmad med hjem. Gå på opdagelse i Nordbys snoede stræder, hvor du vil føle dig hensat til det 17. og 18. århundrede. Tag på jagt efter rav på den 15 km lange strand, måske er I heldige at finde en af de eftertragtede gyldne klumper. Der er et væld af aktivitetsmuligheder på stranden på Fanø og I kan nemt bruge flere feriedage i denne oase, hvis vejret er til det. Fanø indbyder til en særdeles god tur rundt på cykel eller på gåben, hvor den flotte og uspolerede natur for alvor kan nydes i fulde drag. Der er et rigt fugleliv på øen så husk at pakke kikkerten med i cykelkurven.