Arriving on a Saturday will increase the number of available properties

Lej ferielejlighed på Fanø

Nu er det både muligt for jer at leje ferielejligheder og sommerhus på Fanø igennem NOVASOL. Ferielejlighederne ligger i det store feriekompleks; Fanø Bad. I får derfor gode muligheder for at holde ferie enten med familien eller venner, hvor I kan bo dør om dør og selv bestemme dagenes indhold og tempo samt planlægge aktiviteter sammen eller hver for sig.

 

Lejer I en ferielejlighed ved Fanø Bad bor I lige ved Danmarks bredeste og hvideste sandstrand. Som nabo har I en 18 hullers golfbane og for de mindre øvede golfspillere, er der minigolf samt tennis i nærheden. Fra ferielejlighederne er der kort afstand til indkøb, restaurant, de mange shopping muligheder i Nordby samt den lækre badestrand. Herudover er der gratis adgang til Fanøs store indendørs legeland, som en del af de mange kundefordele I får, når I lejer en ferielejlighed eller et sommerhus i Danmark, hos NOVASOL.

 

Har I brug for en forlænget weekend, til ren afslapning og nye indtryk, er en miniferie i Fanø Bad helt perfekt. I får 3 overnatninger til en super pris, samt muligheden for at slippe tøjlerne og stresse helt af i dejlige rammer. Her har I nem adgang til mange af øens lækre restauranter, hyggelig shopping i de lokale butikker samt afslappende gåture på de flotte strande eller i de smukke byer.

 

Får I en pludselig trang til at holde weekend med familien væk fra vante rammer, så snup 2 overnatninger I Fanø Bad og få en fantastisk god pris. En tur til Fanø lidt uden for sæson er relativ billig, hvilket gør typisk at du kan foretage dig en masse uden det sprænger bugettet.

 

Lej en ferielejlighed på Fanø og få nogle fantastiske oplevelser i naturen

Ferie i et sommerhus på Fanø tilbyder jer et væld af spændende aktiviteter og gode oplevelser til jeres ferie. Besøg f.eks. Østersbankerne og få en lækker aftensmad med hjem. Gå på opdagelse i Nordbys snoede stræder, hvor du vil føle dig hensat til det 17 og 18 århundrede. Tag på jagt efter rav på den 15 km lange strand, måske er I heldig og finde en af de eftertragtede gyldne klumper. Fanø indbyder også til en tur rundt på cykel eller på gåben, hvor den flotte og uspolerede natur for alvor kan nydes i fulde drag. Der er et rigt fugleliv på øen så husk at pakke kikkerten med i cykelkurven.