Arriving on a Saturday will increase the number of available properties

Lej ferielejlighed på Fanø

Nu kan I også leje ferielejligheder på Fanø igennem NOVASOL. Ferielejlighederne ligger i Fanø Bad som er et stort feriekompleks. I har derfor gode muligheder for at holde ferie enten med familie eller venner, hvor I kan bo dør om dør og selv bestemme dagenes indhold og tempo samt planlægge aktiviteter sammen eller hver for sig.

En ferielejlighed er den perfekte feriebase

Lejer I en ferielejlighed ved Fanø Bad bor I lige ved Danmarks bredeste og hvideste sandstrand. Som nabo har I en 18 hullers golfbane og for de mindre øvede golfspillere, er der minigolf samt tennis i nærheden.

Fra ferielejlighederne er der kort afstand til indkøb, restaurant, de mange shopping muligheder i Nordby samt den lækre badestrand. Som en ekstra gevinst er der gratis adgang til Fanøs store indendørs legeland, som en del af de mange gode kundefordele I får, når I lejer en ferielejlighed eller et feriehus i Danmark, hos NOVASOL.

Uanset hvilken ferietype I er ude efter, så har I her i Fanø Bad de bedste muligheder for at forme lige den ferie I søger.

Til jer der har brug for en forlænget weekend

Har I brug for en forlænget weekend, til ren afslapning og nye indtryk, er en miniferie i Fanø Bad helt perfekt.

I får 3 overnatninger til en super pris, samt muligheden for at slappe helt af i dejlige rammer, med nem adgang til lidt af det lækre på øens restauranter, en hyggelig shopping tur i de lokale butikker samt afslappende gåture på f.eks. de flotte strande.

”Til den impulsive”

Får I en pludselig trang til at holde weekend væk fra de normale rammer, så snup 2 overnatninger på Fanø, til den helt rigtige pris.

Den gode pris giver plads til lidt ekstra forkælelse, uden at det sprænger budgettet.

Lej en ferielejlighed på Fanø og få nogle fantastiske oplevelser i naturen

Fantastiske Fanø

Lej sommerhus på Fanø så får I samtidig et væld af spændende aktiviteter og gode oplevelser til jeres ferie.

Besøg f.eks. Østersbankerne og få aftensmaden med hjem. Gå på opdagelse i Nordbys snoede stræder, hvor du vil føle dig hensat til det 17 og 18 århundrede. Tag på jagt efter rav på den 15 km lange strand, måske er I heldig og finde en af de eftertragtede gyldne klumper.

Fanø indbyder også til en tur rundt på cykel eller på gåben, hvor den flotte og uspolerede natur for alvor kan nydes i fulde drag. Der er et rigt fugleliv på øen så husk at pakke kikkerten med i cykelkurven.