Feriehuset til 2017
Arriving on a Saturday will increase the number of available properties

Book sommerhuset i Danmark til 2018

Er I blevet forelsket i et sommerhus i Danmark, som I bare må holde ferie i næste år eller var drømme-sommerhuset til i år allerede optaget? Vi har åbnet op for bookinger til 2018 på vores mange sommerhuse i Danmark, så I kan allerede nu, sikre jer lige præcis det sommerhus, I gerne vil holde ferie i.

 

Hos NOVASOL kan I leje ferieboliger i 29 europæiske lande. Med mere end 44.000 ferieboliger, findes der feriehuse, lejligheder og villaer til enhver feriedrøm og ethvert behov. Vi åbner løbende op for bookinger til de øvrige 28 lande til 2018. Så snart en feriebolig er klar til at modtage jeres booking, vil I kunne finde den her på hjemmesiden. I skal blot søge på en periode i 2018 og vil derefter kunne se om ferieboligen er klar til bestilling.

Ferieboliger i Europa

Mulighederne er mange og hvert af de 29 lande byder på skønne ferieoplevelser. Gå på opdagelse blandt NOVASOLs mange forskellige ferieboliger og start jeres 2018 ferie nu - det er aldrig for tidligt at starte feriedrømmene.

Vi hjælper jer gerne

I er altid velkomne til at kontakte vores salgsafdeling pr. telefon eller mail, hvis I har spørgsmål.

Ferie i Danmark for hele familien med masser af gode oplevelser, nærvær og smuk natur - året rundt.

En ferie i et sommerhus med egen pool er altid et hit. I mange af de sydeuropæiske lande finder I et stort udvalg af ferieboliger med egen pool. Adagng til en fælles pool er også nemt at finde. Klik på de grønne knapper og søg blandt huse med pool.

En ferie i sommerhus med hund, er intet problem. Hos NOVASOL er jeres hund mere end velkommen som feriegæst og over halvdelen af vores ferieboliger tillader husdyr.

Hos NOVASOL kan I også holde ferie i Europas storbyer. Dette er ferie med kultur, shopping og historie i overflod. Nyd storbyernes særlige atmosfære fra jeres egen ferielejlighed.