Sommerhusudlejning i Danmark
Arriving on a Saturday will increase the number of available properties

Lej sommerhus i Danmark

Ferie i et sommerhus er noget helt særligt - og dansk. Mange af os har en idé om, hvordan en rigtig ferie i sommerhus skal være - sol, sommer, jordbær, strand og aftenhygge på terrassen - tid, ro, nærvær.

Med mere end 40 års erfaring med sommerhusudlejning i Danmark tilbyder vi jer et bredt udvalg af sommerhuse i hele Danmark. Her til højre kan I se de forskellige områder, hvor vi har sommerhusudlejning.

Samtidig har vi lokalkontorer i de fleste større områder med sommerhuse, så I er tæt på vores dygtige medarbejdere, hvis I får brug for deres hjælp imens I er på ferie i sommerhus.

Lej sommerhuse i Danmark og få masser af plads og frihed til selv at bestemme tempoet. I bestemmer, hvornår I skal spise, hvad I skal spise og om det skal være på ude terrassen eller indenfor ved fjernsynet. I vælger selv, hvad I vil se i det lokale sommerhusområde eller om I vil ud på en længere tur – og hvornår I vil hjem til jeres sommerhus igen.

For familier med og uden børn har vi sommerhuse i alle størrelser, så der er plads til flere generationer. Vi har sommerhuse med mange aktiviteter eller sommerhuse med gratis adgang til badeland i det nærliggende område. Vi kan ligeledes tilbyde sommerhuse med gratis internet, sommerhuse som er særligt børnevenlige og I kan leje cykler til børn og voksne, cykelanhængere og barnesæder. Cyklerne bliver enten leveret direkte ved det sommerhus, som I har lejet, eller kan afhentes ved servicekontoret. Det afhænger lidt af, hviklet område det er. I kan også få mange kontante fordele når I lejer sommerhus hos os for vi har mange rabat-aftaler, som I kan få glæde af under jeres ophold.

sommerhusudlejning

Det er vigtigt for os at kunne tilbyde jer spændende muligheder, som giver ferien i sommerhuset ekstra værdi. Lej et sommerhus kun jer to - vi har særlige sommerhuse tæt på dejlig natur samt sommerhusudlejning ved golfbaner og sommerhuse med særlig lækre havemøbler. I mange af vores sommerhuse er kæledyr velkomne. I kan også leje cykler - som leveres direkte ved det sommerhus I har lejet, og udforske det lokale område. Vi har sommerhusudlejning, hvor I bestemmer ankomstdagen - disse sommerhuse skal dog bestilles min. 28 dage før ankomst.

Langs de danske kyster har du fantastiske muligheder for at dyrke lystfiskeri. Vi har sommerhuse for lystfiskere, der er indrettet så de opfylder betingelserne for en god ferie i fiskeriets tegn. I vores sommerhusudlejning har vi taget hensyn til specielle behov for rensepladser og frysekapacitet.

Ferie i et sommerhus er 100 % fleksibilitet for alle.