Sommerhusudlejning i Danmark
Arriving on a Saturday will increase the number of available properties

Ferieboliger i Danmark

Ferie i et sommerhus er noget helt særligt - og dansk. Mange af os har en idé om, hvordan en rigtig ferie i et sommerhus skal være - sol, sommer, jordbær, strand og aftenhygge på terrassen - tid, ro, nærvær.

 

NOVASOL har mere end 40 års erfaring med sommerhusudlejning i Danmark og vi tilbyder dig et bredt udvalg af sommerhuse i hele Danmark. I kategorien underområder til højre kan du se de forskellige områder, hvor vi har sommerhusudlejning. I oversigten, der ligeledes findes til højre, kan du finde ud af hvad en ferie i et sommerhus i Danmark kan tilbyde dig.

Vi har lokale kontorer i de fleste større sommerhusområder i Danmark, så du befinder dig altid tæt på vores dygtige medarbejdere, hvis du får brug for vores hjælp under din ferie.

 

Lej sommerhuse i Danmark og få masser af plads og frihed til selv at bestemme tempoet. Du bestemmer alt, lige fra hvornår i skal spise, til hvad i skal spise og om det skal være på ude terrassen eller indenfor ved fjernsynet. I vælger selv, hvad I vil opleve i lokalområde, om I vil ud på en længere tur eller om dagen skal bruges i solen på stranden.

 

 

Vi tilbyder sommerhuse til familier med eller uden børn og vi har huse i alle størrelser og med plads til flere generationer. Vi tilbyder sommerhuse med mange lokale aktiviteter og mange med gratis adgang til et nærliggende badeland. Vi kan ligeledes tilbyde dig huse med gratis internet og eller som er særligt børnevenlige. Uanset område, har du mulighed for, at leje cykler til både børn og voksne samt cykelanhængere og børnesæder. Cyklerne bliver enten leveret direkte ved det hus I har lejet, eller kan afhentes ved servicekontoret. Det afhænger af, hviklet område dit sommerhus befinder sig i. Du får mange kontante fordele, når du lejer et sommerhus hos NOVASOL. Vi har et væld af rabat-aftaler, som i kan få glæde af gennem hele jeres ferie.

 

Sommerhus Danmark

Lej et sommerhus til to og gør jeres ferie sammen helt speciel. Oplev de mange spændende muligheder som sommerhusudlejning tilbyder jer. Vi har skønne huse tæt på danske gourmet restauranter, hvor i kan give hinanden fantastiske gastronomiske oplevelser. Vi tilbyder også særlige huse tæt på smuk natur eller golfbaner. I kan også forkæle jer selv og booke et hus, hvor der er kælet for detaljen, hvad angår indretning. I mange af vores huse er kæledyr tilladt, så i kan roligt medbringe jeres firbenede venner! I kan også leje cykler, der leveres direkte til jer, og udforske det lokale område.

 

Langs de danske kyster og søbredde har I fantastiske muligheder for at dyrke lystfiskeri. Vi har sommerhuse for lystfiskere, der er indrettet så de opfylder betingelserne for en god ferie i fiskeriets tegn. I vores lystfisker-sommerhuse er der taget hensyn til specielle behov for rensepladser og frysekapacitet, som en ferie med fiskeri behøver, så du skal blot medbringe dit fiske-grej.