Sommerhusudlejning i Danmark
Arriving on a Saturday will increase the number of available properties

Sommerhuse i Danmark

Ferie i et sommerhus er noget helt særligt - og dansk. Mange af os har en idé om, hvordan en rigtig ferie i et sommerhus skal være - sol, sommer, jordbær, strand og aftenhygge på terrassen - tid, ro, nærvær.

 

NOVASOL har mere end 40 års erfaring med sommerhusudlejning i Danmark og vi tilbyder dig et bredt udvalg af sommerhuse i hele Danmark. I kategorien underområder til højre kan du se de forskellige områder, hvor vi har sommerhusudlejning. I oversigten, der ligeledes findes til højre, kan du finde ud af hvad en ferie i et sommerhus i Danmark kan tilbyde dig. Vi har lokale kontorer i de fleste større sommerhusområder i Danmark, så du befinder dig altid tæt på vores dygtige medarbejdere, hvis du får brug for vores hjælp under din ferie.

 

Lej sommerhuse i Danmark og få masser af plads og frihed til selv at bestemme tempoet. Du bestemmer alt, lige fra hvornår i skal spise, til hvad i skal spise og om det skal være på ude terrassen eller indenfor ved fjernsynet. I vælger selv, hvad I vil opleve i lokalområde, om I vil ud på en længere tur eller om dagen skal bruges i solen på stranden. Det fede ved en sommerhusferie er at du 100% uafhængig af tidsplan, guides og andre stressende faktorer.

 

 

Vi tilbyder sommerhuse til familier med eller uden børn og vi har huse i alle størrelser og med plads til flere generationer. Vi tilbyder sommerhuse med mange lokale aktiviteter og mange med gratis adgang til et nærliggende badeland. Vi kan ligeledes tilbyde dig huse med gratis internet og eller som er særligt børnevenlige. Uanset område, har du mulighed for, at leje cykler til både børn og voksne samt cykelanhængere og børnesæder. Cyklerne bliver enten leveret direkte ved det hus I har lejet, eller kan afhentes ved servicekontoret. Det afhænger af, hviklet område dit sommerhus befinder sig i. Du får mange kontante fordele, når du lejer et sommerhus hos NOVASOL. Vi har et væld af rabat-aftaler, som i kan få glæde af gennem hele jeres ferie.

 

Sommerhus Danmark

Lej et sommerhus til to og gør jeres ferie sammen helt speciel. Oplev de mange spændende muligheder som sommerhusudlejning tilbyder jer. Vi har skønne huse tæt på danske gourmet restauranter, hvor i kan give hinanden fantastiske gastronomiske oplevelser. Vi tilbyder også særlige huse tæt på smuk natur eller golfbaner. I kan også forkæle jer selv og booke et hus, hvor der er kælet for detaljen, hvad angår indretning. I mange af vores huse er kæledyr tilladt, så i kan roligt medbringe jeres firbenede venner! I kan også leje cykler, der leveres direkte til jer, og udforske det lokale område.

 

 

En ferie i et sommerhus i Danmark indbyder oftest til masser af afslapning, ro og nye oplevelser. Men med et sommerhus ved vandet eller i baglandet kan i faktisk nemt holde en aktiv ferie i Danmark, fuld af udfordrende og spændende oplevelser samt aktiviteter. Danmark tilbyder nemlig mange aktivitetsmuligheder, som kan tilrettelægges så hele familen, store som små, kan være med. De tre mest populærer aktiviteter at dyrke i sommerhusområderne er golf, surfing og cykling, herunder både landevej og mountainbike. Danmark har fantastiske golfbaner ligefra Bornholm til Fanø, hvor man kan spille hele ferien for en mindre green fee. Er man til vandsport kan man flere steder langs kysten finde dette. Især langs Vesterhavet er surfing og windsurfing yderst populært. Er i til aktiviteter på stranden kan i ofte finde beachvolley, drageflyvning, tennis eller fodbold. Langs stranden tæt på sommerhuset kan hele familen være aktive sammen. Cykling er en anden form for aktivitet der kan dyrkes sammen af hele familien. I sommerhusområderne er der altid mulighed for at cykle både Moluntain Bike i naturen og på landevejen, som ofte ligger øde hen om sommeren. Således er der i klitterne mellem mange sommerhuse mulighed for at mountainbike. Er i til mere udfordrende MTB kan i leje et sommerhus nær Silkeborg Skovene eller Rebild Bakker, hvor nogle af landets bedste ruter findes.

 

Langs de mange danske kyster, på de mange smukke øer og ved de flere tusinde søbredde er der rig mulighed for at dyrke firskere på sommerhusferien. Faktisk har vi en katagori af sommerhuse til lystfiskere, der har udstyr der opfylder betingelserne for en god ferie i fiskeriets tegn. I vores mange lystfisker-sommerhuse rundt om i Danmark og i Europa, finder i både rensepladser og frysekapacitet, som en ferie med fiskeri behøver, så du skal blot medbringe dit fiske-grej. I vores lyskfiskersommerhuse i Europa vil i også kunne finde huse, hvortil der bådbro og båd, så i kan fiske på en nærliggende sø.

 

 

Meget få steder i verden er så unikke, at de bliver optaget på UNESCOs verdensarvliste over bevaringsværdige kulturmindesmærker eller naturforekomster. I Danmark kan vi faktisk glæde os over hele 7 af slagsen som i kan opleve når i holder ferie i Danmark. Faktisk kan i hos os leje sommerhuse tæt på UNESCO-lokationer. Nogle af det mest populære turistmål på denne liste er Stevns Klint på Sjælland, hvor i virkelig kan få den danske natur ind under neglene. I kan også tage tilbage til rødderne og se Danmarks dåbsattest, nemlig Jelling Monumenterne. En mulighed i Jylland er den hyggelige købstad Christiansfeldt, der også er på listen, grundet sin gamle og velbevarede akitektur. Skal det være pompøst, kan i opleve det fantastiske Kronborg slot, hvor Holger Danske sover i kassematterne, indtil han vågner op til dåd. Få en fantastisk dag med hele familien og oplev noget af den danske kultur historie på jeres ferie.

 

Til trods for landets beskedne størrelse er der i de fleste sommerhusområder i Danmark et væld af spændende aktiviteter for store og små, uanset hvor du lejer sommerhus, vil der altid være noget at give sig til. Både sommerhuse ved vandet og på landet tilbyder en masse oplevelser for hele familien. Stranden og naturen er altid en vinder, men arter vejret sig ikke, kan man på en gråvejrsdag istedet boltre sig i andre aktiviteter, som Universe på Als, Aros i Århus, Kattegat-centret i Ebeltoft og ikke at forglemme Legoland i Billund og Tivoli i København. I Danmark finder du også mange sommerlande og forlystelsesparker spredt ud over hele landet, bl.a. Djurs Sommerland, Fårup Sommerland og BonBon-land. Dyreparker finder I ligeledes i næsten alle ferieområder, bl.a. Givskud Zoo i Midtjylland, Knuthenborg Safaripark på Lolland, Ree Park på Mols, og de fleste større danske byer kan I opleve flotte zoologiske haver. På siden Danmarks mange dejlige attraktioner kan du læse mere om Danmarks mange aktiviteter!

 

Det er skønt at holde ferie i Danmark, især i sommerhus. Vores mange områder er alle unikke og har noget af byde på for enhver smag. Enddog oplever vi at nogle områder er mere populære end andre. Vi oplever eksempelvis år efter år at vores sommerhuse på Bornholm og sommerhuse i Vestjylland ofte er revet væk længe inden ferie bookingen for alvor starter. Grunden hertil kan være flertydig, men en mulighed kunne være fordi Bornholm er kontrasternes ø i ordrets bredeste forstand. På smukke Bornholm kan i opleve en natur, der med mange klippeformationer er unik og ikke kan ses andre steder i Danmark - måske ikke engang i verden. Vestjylland er per defination en af de mest populære sommerhusområder i Danmark, for både danske såvel som udenlandske turister. Dette skyldes at der her findes noget for enhver smag store og små sommerhuse, det skønne Vesterhav og et hav af aktiviteter samt naturoplevelser for både store og små.

 

Hos NOVASOL gør vi vores ypperste for, at I får den bedste mulige ferie i et sommerhus i Danmark. Derfor har vi sørget for at have servicekontorer placeret i de største ferieområder i Danmark, hvor I kan kontakte os og få hjælp, hvis I har spørgsmål eller brug for et godt ferietip. På de enkelte kontorer sørger vores medarbejdere for alt det praktiske vedrørende jeres sommerhusophold. Personalet taler flere sprog og de er uddannet til lige præcis at hjælpe jer under opholdet, både med de praktiske ting der kan dukke op og med information om området, som de kender godt. Udenfor kontorenes åbningstider er der muligt at kontakte vores kundeservice i stedet for.