Sommerhusudlejning i Danmark
Arriving on a Saturday will increase the number of available properties

Lej sommerhus i Danmark

Ferie i et sommerhus er noget helt særligt - og dansk. Mange af os har en idé om, hvordan en rigtig ferie i sommerhus skal være - sol, sommer, jordbær, strand og aftenhygge på terrassen - tid, ro, nærvær.

Med mere end 40 års erfaring med sommerhusudlejning i Danmark tilbyder vi jer et bredt udvalg af sommerhuse i hele Danmark. Her til højre kan I se de forskellige områder, hvor vi har sommerhusudlejning.

Samtidig har vi lokalkontorer i de fleste større sommerhusområder, så I er tæt på vores dygtige medarbejdere, hvis I får brug for deres hjælp imens I er på ferie.

Lej sommerhuse i Danmark og få masser af plads og frihed til selv at bestemme tempoet. I bestemmer, hvornår I skal spise, hvad I skal spise og om det skal være på ude terrassen eller indenfor ved fjernsynet. I vælger selv, hvad I vil se i det lokale område eller om I vil ud på en længere tur – og hvornår I vil hjem igen.

For familier med og uden børn har vi huse i alle størrelser, så der er plads til flere generationer. Vi har sommerhuse med mange aktiviteter eller sommerhuse med gratis adgang til badeland i det nærliggende område. Vi kan ligeledes tilbyde huse med gratis internet, huse som er særligt børnevenlige og I kan leje cykler til børn og voksne, cykelanhængere og barnesæder. Cyklerne bliver enten leveret direkte ved det hus I har lejet, eller kan afhentes ved servicekontoret. Det afhænger lidt af, hviklet område det er. I kan også få mange kontante fordele når I lejer hos NOVASOL for vi har mange rabat-aftaler, som I kan få glæde af under jeres ophold.

Sommerhus Danmark

Det er vigtigt for os at kunne tilbyde jer spændende muligheder, som giver jeres ferie ekstra værdi. Lej et sommerhus kun jer to - vi har særlige huse tæt på dejlig natur samt sommerhusudlejning ved golfbaner og huse med særlig lækre havemøbler. I mange af vores huse er kæledyr velkomne. I kan også leje cykler - som leveres direkte ved det sommerhus I har lejet, og udforske det lokale område. Vi kan også tilbyde jer, at I selv bestemmer ankomstdagen - disse sommerhuse kan dog først bestilles min. 28 dage før ankomst.

Langs de danske kyster har I fantastiske muligheder for at dyrke lystfiskeri. Vi har sommerhuse for lystfiskere, der er indrettet så de opfylder betingelserne for en god ferie i fiskeriets tegn. I vores sommerhusudlejning har vi taget hensyn til specielle behov for rensepladser og frysekapacitet.