Arriving on a Saturday will increase the number of available properties

Sommerhuse i Varna

Varna, med den internationale lufthavn, Chaika og Konstantin, Znana, Złocista og Plaża, er beliggende i et område med mange ferieboliger.

Varna ligger i det nord-østlige Bulgarien, ved Sortehavet. Området har altid været et af de vigtiste videnscentre. De mange vingårde i området er af meget vigtig betydning for landbruget. Landbruget spiller den vigtigste rolle i dette område. Nyd det dejlige landskab i selskab med et glas vin fra den lokale vingård.

 

I sommerhalvåret er Varna lige så vigtig for Bulgariens økonomi og udvikling som den bulgarske hovedstad Sofia. Det kulturelle program er meget bredt. Gader, parker og facader på den terrasseformede anlagte havneby er moderniseret, og ligeså er de mange restauranter, forretninger og hoteller i centrum. Besøgende fra hele Europa medbringer alle de nyeste trends indenfor både musik, mode og fritid. En boplads bygget af grækerne i det VI århundrede f.k blev kaldt Odessos (byen ved vandet). Byen voksede under først Romernes og siden Byzanternes regering og blev en handelsby. Nu er Varna på grund af dens beliggenhed et vigtigt industrielt centrum. Byen er ikke kun et verdenskendt badested men også et af landets kulturcentre. Hvert år i juni/juli arrangeres musikfestivalen "Varnaer Sommer). Ved den gamle bydel i Varna findes den monumentale Kristi-Himmelfarts-katedral. Den store park på 80 hektar og en længde på 8 km byder på talrige træarter, buske og alleer. Parken er et perfekt åndehul for både turister og lokale. På den lange sandstrand, beliggende mellem parken og havnen, findes alle ingredienser til en vellykket strandferie!

Natteliv

Efter solnedgang begynder en uendelig fest med lys, musik og underholding så langt øjet rækker. Variete i den skønne og eksotiske atmosfære, det dejlige køkken og dejlige drinks gør festen til en fantastisk begivenhed under stjernerne. De mange natklubber byder på dans til den lyse morgen og natten kan afsluttes med en lille cocktail i en strandbar.